DVE PEVAČICE, DVA KONCERTA A JEDAN STAJLING! Ko je kriv za to što su Milica i Tea izgledale isto? Njega optužili za ovaj propust

Milica Pavlović pre tri meseca imala je identične kostime na koncertu u Novom Sadu, a Tea je ovog vikenda nosila istu odeću na svom koncertu.

Marko Karović, Mina Dishlenkovich

Tea Tairović proteklog vikenda održala je dva koncerta u Areni u Beogradu. Scenografija, koreografija, plesači, piraterija, bend, ali i stajling i kostimi sastavni su deo jednog ovakvog projekta.

Маrko Karović 

Tea je odavno zauzela poziciju jedne od najtalentovanijih pevačica za ples, međutim, inspiracije za stajling uvek joj je manjkalo, pa se često prepuštala rukama profesionalaca. Za dva koncerta u Areni za njenu garderobu bio je zadužen modni dizajner Bojan Petrović, a on je bio i tvorac kreacija koje su obišle svet kada ih je nosila Milica Pavlović na svojim koncertima u Novom Sadu i Zagrebu.

Mina Dishlenkovich 

I ne bi bio problem da jedan čovek radi kostime koji će zauvek ostati zabeleženi u karijeri pomenutih izvođačica da ti isti kostimi nisu bili gotovo identični. Kako se može videti na fotografijama, i jedna i druga imale su isti kombinezon, ali i haljinu sa resicama. Razlika i na jednom i na drugom stajlingu je samo u boji. Tairovićeva je nosila crni kombinezon sačinjen od kristala, dok je Milica nosila isti takav samo u krem boji. Haljinu takođe celu od kristala, ali i resica, ponele su i jedna i druga.

Mina Dishlenkovich 

- Baš lepo što je Mici donirala svoj nošeni kostim za koncert najboljeg tekstopisca današnjice. Gospođo, gospođetino, damo - glasio je jedan od komentara na društvenoj mreži Iks.

Print Screen 

Povela se i polemika kojoj je bolje stajao, međutim, mnogi su osudili dizajnera jer, kako kažu, malo je vremena prošlo između njihovih koncerata da bi se ovako upečatljive stvari ponovile. Ono što je sigurno jeste da su i jednoj i drugoj kreacije stajale odlično.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Sanja Vučić Tea Tairović na koncertu  Instagram/sanjalilwolf