SERGEJ MILINKOVIĆ JE POSTAO HIT NA MREŽAMA - OVAJ SNIMAK SE ŠIRI NEVEROVATNOM BRZINOM! Au, šta je uradio Srbin - o ovom potezu svi bruje! /VIDEO/

Kakva majstorija u režiji srpskog fudbalera...

Fayez Nureldine / AFP / Profimedia

Al Hilal ugostio je Al Itihad i savladao ga 3:1, prva dva gola je postigao reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović, u trećem, a onda ponovo i u 14. minutu. Utakmicu je obeležio i atraktivni potez Sergej Milinković-Savića kojim je Srbin sprečio napad protivnika.

Potez srpskog veziste izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama. U opisu snimka stajalo je: "Kakav dodir Sergeja“, što dovoljno opisuje oduševljenje zbog akcije Milinković-Savića. Naime, Srbin je spremno sačekao protivničkog igrača Itihada, zaustavio napad i preuzeo kontrolu nad loptom.

Snimak je postao daleko viralniji zbog montaže koju je Al Hilal uradio, pa sam potez, osim što je izvanredan, dobio je i šaljivu notu. Navijačima u Saudijskoj Arabiji nije bilo potrebno mnogo da ga rašire po društvenim mrežama, a znamo koliko su oni fanatični jer su u prethodnom periodu redovno pratili i nastupe srpske reprezentacije čiji su dres do Evropskog prvenstva nosila dvojica najboljih igrača njihovog tima iz prethodne sezone.

Početak nove sezone takođe govori da bi Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić trebalo da budu nosioci igre slavnog kluba iz Saudijske Arabije, jednog od najvećih u Aziji. Sergej ima tri gola i dve asistencije na sedam mečeva u novoj sezoni, dok Aleksandar ima 11 golova i asistenciju na sedam utakmica u sezoni. Trenutno stanje na tabeli kaže da je Al Hilal na prvoj poziciji sa maksimalnim učinkom nakon četiri kola prvenstva, a odmah iza nalazi se grupa od tri tima koju predvodi baš silno pojačani Al Itihad.

Kurir sport / Mondo