Uživam da gledam svoju devojku sa drugim muškarcima: Sve je počelo kada smo zajedno bili na žurci, ali od tada imam samo jedan strah i zabrinut sam

Za mnoge preljuba predstavlja smak sveta, ali za jednog Britanca je bila ostvarenje snova.

Shutterstock

Za mnoge preljuba predstavlja smak sveta, ali za jednog Britanca je bila ostvarenje snova. Naime, kada je svoju devojku uhvatio u prevari, prvobitni bes ga je brzo prošao i on je shvatio da je ta scena, u stvari, ispunjenje njegove najveće fantazije.

- Ja imam 27, a ona 28, i zajedno smo pet godina. Upoznali smo se na fakultetu od tada smo u vezi. Sve se promenilo pre dve godine kada sam je na jednoj žurki uhvatio u kupatilu u "akciji" sa drugim muškarcem. Bio sam šokiran, ljut, besan, povređen ali i čudno uzbuđen. Nekoliko sekundi sam ih gledao, a onda sam im dao na znanje da sam tu. Posle toga, moja devojka se kajala, krivila je alkohol za sve, i ja sam joj oprostio - priča on i nastavlja:

Profimedia 

- Međutim, nisam mogao da prestanem da mislim o onome što sam video. Par meseci kasnije sam rekao devojci da mi ne smeta da ona vodi ljubav s drugim, pod uslovom da ja mogu to da gledam. Ona je bila iznenađena, ali je priznala da joj se sviđa ideja. Počeli smo da obilazimo barove i tražimo odgovarajućeg partnera. Prvi put kada je vodila ljubav s drugim muškarcem preda mnom, bila je pomalo stidljiva, ali se potom oslobodila naročito kada je videla koliko ja uživam.

- Problem je u tome što se osećam posramljeno zbog ovoga. Zabrinut sam zato što nisam siguran da je moj fetiš normalan i da će uništiti našu vezu.Takođe, bojim se da bi ona mogla da se zaljubi u nekog od tih muškaraca - zaključio je Englez.

Profimedia 

Odgovor terapeuta:

Vaš fetiš nije toliko neobičan kao što vi mislite, i mnoge muškarce uzbuđuje pomisao da drugi muškarac ima odnose da njihovom partnerkom.

Ali, kao što ste se uverili, ostvarenje fantazija nosi veliki rizik. Morate da iskreno razgovarate sa njom, i postavite jasne granice. Moguće je da i nju brinu slične stvari kao i vas, ili se ona možda plaši da ćete je ostaviti ako ne pristane na takve odnose, prenosi The Sun.

(Kurir.rs/Republika/J.M.)

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Žena se udala za kuma na svom venčanju  TikTok/desiree.white