"PENZIJA MI JE 300 €" Voditeljku islelili iz doma u kom je provela dve decenije, pa priznaje: Dok platim sve troškove...

Vesna de Vinča godine je provela na brodu, a na Vračar se preselila samo u jednom periodu kada je brinula o majci

Kurir Televizija

Novinarka, voditeljka i vlasnica organizacija "Mis Srbije" i "Mis Crne Gore" Vesna de Vinča punih 19 godina živela je na brodu iz kog je letos morala da se iseli.

Vesna de Vinča godine je provela na brodu, a na Vračar se preselila samo u jednom periodu kada je brinula o majci.

- Ostavljam 19 godina za sobom i idem dalje - uplakano je poručila Vesna svojim pratiocima krajem juna.

- Hram je glavni junak našeg doma i sve ostalo je u funkciji tog duha i lepote koja je ispred nas. Gledajući u Hram relaksiram se, puštam da ta svečanost uđe u moj dom - objasnila je tada de Vinča.

Privatna Arhiva 

Dnevna soba bila je puna antikviteta, u kojoj dominiraju originalna dela Olje Ivanjicki, inače Vesnine nekadašnje velike prijateljice, kao i skulptura vredna nekoliko hiljada evra.

Vesna je nedavno otkrila visinu svojih mesečnih primanja.

Story Vladimir Šporčić 

- Pored moje penzije koja je 300 evra, baviću se i investicijama. To mi je biznis plan u budućnosti. Mi u familiji već 28 godina jurimo nulu i naša nula je velika. Dok platimo sve troškove, putovanja, približavamo se uvek nuli - kazala je ona tad.

kurir.rs/blic

This browser does not support the video element.

"BILO JE PRETNJI, BACILI SU I MOLOTOVLJEV KOKTEL!" Nakon što su joj uklonili splav sa Ušća, Vesna de Vinča PROGOVORILA ZA KURIR  Kurir televizija