Horoskopski znaci koji ne mogu da funkcionišu zajedno: Njihov spoj je fatalan, svađe su česte i nikad nemaju mira

Povremene svađe su neizbežan deo svake veze, a ove četiri kombinacije horoskopskih znakova mogu biti posebno toksične.

Shutterstock

Povremene svađe su neizbežan deo svake veze, ali za neke parove sukobi su deo svakodnevnog života. Dok većina ljudi pokušava da održi harmoniju i razumevanje, ovi parovi neprestano započinju nove svađe koje mogu biti posledica različitih pogleda na svet, razlika u ličnostima ili nerešenih pitanja iz prošlosti.

Shutterstock 

Bez obzira na razlog, veze ispunjene stalnim svađama postaju toksične i ostavljaju partnere iscrpljenim i nesrećnim. Četiri kombinacije horoskopskih znakova mogu biti posebno toksične.

Ovan i Rak

Shutterstock 


Ovan, poznat po svojoj impulsivnosti i direktnosti, često dolazi u sukob sa osetljivim i emotivnim Rakom. Ovan želi da što brže rešava probleme, dok se Rak povlači i duboko analizira svaku reč, što često dovodi do nesporazuma i svađa.

Blizanci i Devica

Shutterstock 


Blizanci su lepršavi, nepredvidivi i uvek u pokretu, dok Devica voli red, stabilnost i predvidljivost. Razlike u njihovim karakterima dovode do frustracija na obe strane. Blizanci smatraju da je Devica ukočena i previše kritikuje, dok Devica vidi Blizance kao površne i neodgovorne osobe.

Lav i Škorpija

Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia 


Ova dva znaka su podjednako jaka i strastvena, ali upravo zbog toga mogu da uđu u sukobe. Lav voli da bude u centru pažnje i traži priznanje, dok je Škorpija tajnovita i posesivna. Njihova borba za dominaciju i kontrolu često se završava nasilnim sukobima.

Vaga i Jarac 

Andor Bujdoso / Alamy / Alamy / Profimedia 


Vaga teži harmoniji i voli da se druži sa ljudima, dok je Jarac ozbiljan, ambiciozan i ponekad hladan. Pošto imaju različite prioritete u životu, koje često ne mogu da pomire, skloni su sukobima i frustracijama.

(Kurir.rs/avaz.ba/I.M.)