ZAR SE OVAJ ČOVEK NE ZAUSTAVLJA?! Hrvat sramno vređao Piksija i Orlove, sada je šokantnim rečima zgrozio celu Hrvatsku!

Joško Jeličić, kontroverzni fudbalski analitičar i nekadašnji fudbaler, još jednom je izazvao puno pažnje svojim komentarima.

Printsceen

Jeličić, za koga su u Srbiji čuli nakon što je uoči Evropskog prvenstva izneo niz uvreda na račun reprezentacije Srbije i selektora Dragana Stojkovića Piksija, često govori ono što mu padne na pamet zbog čega se njegove izjave karakterišu kao kontroverzne.

Rečima o fudbaleru splitskog Hajduka je pomerio svoje granice...

"Moufi? Ima nogometni "IQ" na nivou zimske temperature. Ovo što je napravio, to u proseku napravi sedam puta po utakmici. Pada… Šta da kažem...", rekao je Jeličić nedavno.

Međutim, novim komentarom je uspeo to da nadmaši i da zgrozi celu Hrvatsku.

Printscreen 

Ovaj put je meta bio još jedan fudbaler Hajduka Ismael Dialo koji je nedavno dobio drugog sina. Dialo je odigrao lošije poluvreme protiv Gorice zbog čega ga je trener Đenaro Gatuzo ostavio u svlačionici, a Jeličić je ovako govorio o igri levog beka.

"Čestitam Dialou iskreno jer je dobio sina. Samo se nadam da će prioriter da mu bude škola, s obzirom na genetiku", rekao je komentator.

Hrvatski portal "24 sata" poručio je sledeće: "Jeličić je tim rečima izazvao smeh u studiju, a onima koji su to gledali zacrveneli su se obrazi jer je zaista sramotno da u 21. veku slušamo ovakve i slične komentare na televiziji".

Kurir sport