NIKO NEĆE U PARTIZAN! Crno-beli posle ostavki zvali bivšeg trenera... Evo šta im je on odgovorio!

Nastavljaju se katastrofalne vesti iz Humske

Screenshot Večiti derbi, Partizan, Crvena zvezda

Ko će biti naslednik Vanje Radinovića na mestu prvog čoveka omladinske škole FK Partizan?

Prema informacijama Meridian sporta, inicijalna zamisao Ilijeva i najbližih saradnika bila je da brigu o talentima preuzme Marko Lomić, međutim realizacija je izostala zbog drugačijih ambicija nekadašnjeg beka, ali i izostanka potrebnih licenci.

Iako je precrtan sa liste kandidata za direktora Partizanove škole, Lomić će izvesno preuzeti neku od funkcija u Humskoj, a zamisao je da mu uloga bude koordinacija između prvog tima, Škole i Teleoptika.

Alternativno rešenje za goruću poziciju crno-beli su videli u Vladimiru Vermezoviću, ali prema saznanjima Meridian sporta rukovodstvo kluba nije našlo zajednički jezik sa iskusnim strategom.

Zorana Jevtić 

Na inicijalni kontakt Vermezović je odgovorio nizom pitanja želeći da pre završnih pregovora jasno bude upoznat sa planovima vezanim za radionicu u Zemunelu, te je zahtevao da bude upoznat sa strategijom, trenerskim i igračkim kadrom, ali i budžetom za naredni period.

Očekivalo se da završni pregovori budu obavljeni posle večitog derbija, ali je pristup rukovodstva bio povod da razgovori odu u negativnom smeru, te se Vermezović značajno odaljio od povratka u Humsku.

Meridijan piše da ime novog direktora Partizanove škole posle neuspešnih pregovora sa dvojicom kandidata ostaje u magli, ali vreme nije saradnik crno-belih te je za očekivati da jedno od gorućih pitanja bude razrešeno u narednim danima.

Kurir sport / Meridian sport