ODLUČAN I NEPOKOLJEBLJIV, KAO I SVAKI PUT DO SADA! Premijer Vučević o Vučićevom govoru u UN - Pamtiće svet reči našeg predsednika, TAKO SE BRANI SRBIJA

Kurir Televizija

Premijer Miloš Vučević rekao je da je govor predsednika Aleksandra Vučića na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacijaprimer kako se brani Srbija.

- Odlučan i nepokolebljiv, kao i svaki put do sada! Pamtiće svet reči našeg predsednika Aleksandra Vučića. Tako se brani Srbija! Tako se brane zdrav razum i međunarodno pravo! Naš predsednik je još jednom pokazao da je apsolutno posvećen miru, da Srbija brani svoj integritet istovremeno čuvajući mir, da ne želi da ulazi u sukobe. Istinom, poštovanjem međunarodnog prava, poštovanjem osnovnih principa UN, da se stane na put ovom globalnom košmaru. Ponosni na svaku reč koju je Aleksandar Vučić izgovorio pred celim svetom - saopštio je predsednik Vlade.

Predsednik Vučić je u večerašnjem govoru istakao važnost mira, ali i licemerje lidera najmoćnijih zemalja koji pozivaju na poštovanje teritorijalnog integriteta Ukrajine, a prenebregavaju činjenicu da je rušenje međunarodnog poretka počelo upravo agresijom na Srbiju.