Paf Dedi u strahu za svoj život: Reper optužen za trgovinu ljudima odbija hranu "Neko ko ima novac i razlog mogao bi da mu..."

Nakon stravičnih optužbi za seksualno zlostavljanje i trgovinu ljudima, reper se nalazi u strahu za svoj život i bezbednost.

JASON SZENES / UPI / Profimedia, MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kontroverzni reper Paf Dedi, trenutno je u zatvoru zbog optužbi za seksualno zlostavljanje i trgovinu ljudima, a odbija da jede. 

Shutterstock 

Ovu informaciju je potvrdio Lari Levin, koji je istakao da u zatvoru Banfieldu reper ne jede, jer se plaši da će biti otrovan.Što je čest slučaj sa ovakvim zatvorenicima. Takođe, postoji još jedna teorija, a to je da reper nije paranoičan, već samo štrajkuje glađu.

"Zamislite da je neko ko ima mnogo novca i razloga, platio nekome iznutra da mu otruje hranu, dobije srčani udar i on umre", rekao je za News Nation.

Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Šon Kombs, kako mu je pravo ime, se trenutno nalazi u pritvorskom centru Metropolitan u Bruklinu nakon što je uhapšen u ponedeljak uveče, 16. septembra. 

Njegov zahtev za kauciju je odbijen dva puta od strane suda iz straha da bi mogao da zastrašuje žrtve. 

Stravične optužbe

Profimedia 

Prema optužnici na 14 stranica objavljenoj sledećeg dana nakon hapšenja Didija, on je optužen za zlostavljanje, zastrašivanje i pritisak na ženei druge oko njega da ispune "njegove seksualne želje, zaštite njegovu reputaciju i prikriju svoje ponašanje“. On se izjasnio  da nije kriv po ovim optužbama.


Navodi se da je osramoćeni mogul "žrtvama delio različite kontrolisane supstance" koje su korišćene da bi ih održao "poslušnim i popustljivim" tokom tog čina. Pored toga, i Diddi i njegove žrtve su "primali IV tečnosti da bi se oporavili od fizičkog napora i upotrebe droga“ nakon tog čina.

(Kurir.rs/I.M.)