Iz zatvorske ćelije pravo na modnu pistu! Supruga zloglasnog narko-bosa ponosno prošetala Milanom i razbesnela sve

Ema Koronel Aspurio prošetala je modnom pistom prošle nedelje u Milanu, a to se desilo svega nekoliko dana nakon što je puštena iz zatovra

EPA / Peter Foley

Supruga meksičkog narko-bosa El Čapa, Ema Koronel Aispuro, prisustvovala je reviji u okviru Nedelje mode u Milanu prošle nedelje. I to u ulozi modela na modnoj pisti.

Ovo njeno pojavljivanje izazvalo je brojne kontroverze i šokiralo mnoge budući da je do nedavno bila u zatvoru.

Ova lepotica, koja se još kao tinejdžerka udala za ozloglašenog narko-bosa, prošetala je modnom pistom u raskošnoj aprilskoj venčanici Black Diamond, a mnogi nisu mogli da veruju koga vide.

Na glavi je imala blistavu krunu, a ceo outfit je bio upotpunjen srebrnim nakitom.

AP, TNS/ABACA / Abaca Press / Profimedia  Do nedavno je bila u zatvoru

Podsećamo, Koronel je 2021. godine osuđena na tri godine iza rešetaka nakon što se izjasnila krivom po tri tačke za pomaganje meksičkom narko kartelu Sinaloa njenog supruga, uključujući zaveru za pranje novca i distribuciju ilegalne droge i učešće u finansijskim poslovima.

Ona je puštena iz zatvora 13. septembra 2023. godine, ali njen suprug i dalje služi doživotnu kaznu u zloglasnom zatvoru u Koloradu. 

Gore mreže

Alexandria Adult Detention Center via AP  Ema Koronel u zatvoru


Ona je na društvenim mrežama objavila snimak koji je nastao dok se pripremala za modnu pistu. Iskreno verujem da se snovi ostvaruju kada se radi vredno i srcem!“, poručila je svojim pratiocima.

Međutim, ovo je samo izazvalo gnev pratilaca na društvenim mrežama.

"Odvratno je da žena koja je učesnik zločina svog muža i njegovog kartela, bude na ovakvom događaju", bio je jedan od komentara.

Dizajnerka oduševljena

Dizajnerka haljine koju je Koronelova nosila otkrila je razlog zbog koga je izabrala baš nju da prošeta modnom pistom.

- Vi ste vizija Aprilskog ateljea Black Diamond. Vi ste jedinstveni. Kao dizajner, verujem da svako zaslužuje drugu šansu, a moda je savršena platforma za isticanje transformacije, snage i otpornosti. Zato sam je donela ovu hrabru odluku i angažovala ovu izvanrednu ženu za svog glavnog modela, ženu koja je, uprkos prošlosti obeleženoj kontroverzama, odlučila da prepravi svoju budućnost.

Ona nije samo model za naše haljine, ona je primer snage, hrabrosti i nada. Njeno putovanje od problematične prošlosti do obećavajuće budućnosti oličava poruku koju želim da prenesem ovoj jednoj kolekciji: nikada nije kasno da promenite svoj život i svaka žena zaslužuje priliku da korača sa ponosom i samopouzdanjem, bez obzira odakle dolazi - objasnila je dizajnerka.

(Kurir.rs/DailyMail/I.M.)