"JA VIŠE NEMAM MUŽA, MAJKA TI NEMA JEDINOG SINA..." Neutešna supruga poginulog bajkera Nemanje posvetila mu emotivne reči!

Printscreen/Facebook

Nemanja Kalajdžija (33) iz Sonte poginuo je u nedelju kod Ožaka kada je na njega naletela devojka N. S. (18) koja je, kako se sumnja, vozila "audi A4" bez vozačke dozvole i pod desjtvom kokaina. Mladić je juče ispraćen na večni počinak, a njegova neutešna supruga oglasila se potresnim porukama na društvenim mrežama.

Nesreća se, podsetimo, dogodila u nedelju u popodnevnim časovima na putu Odžaci-Ratkovo kada je tinejdžerka N. S. preticala kolonu vozila i direktno se sudarila sa motociklistom. Od zadobijenih povreda dugogodišnji bajker Nemanja podlegao je povredama. 

- Dragi moj Nemanja, oduzeli su ti život, nama naneli veliku tugu i neopisivu bol, naš dečak nema više tatu, ja nemam tebe, majka ti nema više jedinoga sina. Čuvaj nas i daj nam snagu za dalje. Borićemo se koliko god možemo, beskrajno te volimo - napisla je neutešna supruga poginulog bajkera uz njegovu fotografiju.

Društvene Mreže  Supruga objavila potresnu poruku

Ispod objave samo se se nizali tužni komentari, gde su joj pratioci izjavljivali saučešće. Nakon što su porodica i prijatelji juče ispratili Nemanju na večni počinak njegova supruga je objavila novu tužnu poruku uz fotografiju na kojoj sedi na motoru.

- Hvala svim bajkerima koji su zajedno sa nama ispratili našeg dragog Nemanju. Hvala vam od srca u Nemanjino ime, hvala vam za sve - napisala je neutešna žena. 

Istragu povodom saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Nemanja Kalajdžija vodi nadležno Više javno tužilaštvo u Somboru, a nakon saslušanja, osumnjičenoj je određen jednomesečni pritvor.