"PA, NISAM LUD DA CEO ŽIVOT VRAĆAM TUĐE DUGOVE" Ostoja Mijailović se oglasio o stanju u FK Partizan

Ostoja Mijailović nema nameru da preuzme funkciju u fudbalskom klubu Partizan.

Starsport

Turbulentan period je u fudbalskom klubu Partizan. Navijači su nezadovoljni, traže smenu ljudi iz Upravnog odbora, bivši igrači na čelu sa Đorđem Tomićem su se uključili.

Traže se promene, već se spekuliše i o tome ko bi mogao da preuzme klub. Glavni kandidat je Rasim Ljajić.

Ranije je bilo priča i o tome da bi predsednik košarkaškog kluba Ostoja Mijailović mogao da uđe u fudbal, ali ga to u ovom momentu ne zanima.

"Svaki dan putem društvenih mreža mi stiže gomila poruka da preuzmem FK Partizan. Govorio sam o tome i ranije, nisam zainteresovan. Sedam godina sam u KK Partizan, preuzeo sam klub 2017. godine kada je klub dugovao 15 miliona i imao budžet od 1,3 miliona evra i to od dva državna sponzora. Sada ima skoro 20 odsto veći budžet i ne duguje ništa osim poreza koji će uskoro biti rešen. Pa, nisam lud da ceo život vraćam tuđe dugove", rekao je Ostoja za "Informer".

@starsport 

Tvrdi da je stanje u fudbalskom klubu katastrofalno.

"Svakom dobronamernom čoveku, bilo da je to navijač Partizana ili navijač nekog drugog kluba, jasno je kakvo je stanje u fudbalskom klubu i kako aktuelna uprava radi. Stanje nije loše, već je katastrofalno. Komentarisao sam rad Uprave toliko puta da sam i sam sebi dosadio. Jedini uspeh je što su kreirali takav Statut da sami sebe postavljaju i da su sami sebi nadređeni prema važećim aktima. Postavljaju delegate u Skupštini koja ih potom bira, to je neverovatno."

(Kurir sport/Mondo/Informer)