Glumica u 40. godini dobila treće dete: "Beskrajno smo zahvalni na našoj petočlanoj porodici"

Mendi Mur otvoreno i iskreno progovorila o svom majčinskom putovanju i preprekama sa kojima se susrela na tom putu.

Reuters

Glumica Mendi Mur u 40. godina dobila je treće dete, a lepe vesti podelila je sa fanovima na društvenim mrežama ne skrivajući emocije zbog ovog blagoslova. Nakon dva dečaka, sada je u porodicu došla i jedna malena devojčica.

Rojters  Mendi Mur

"Lu je stigla! Luiz Everet Goldsmit je stigla srećna, zdrava, ekspeditivno i tačno na vreme za sezonu Device. Ona je naša apsolutna devojka iz snova i njena starija braća su već opsednuta njome kao i mi. Beskrajno smo zahvalni na našoj petočlanoj porodici (i našoj velikoj trojci) i uživamo u svakom trenutku ovog posebnog perioda", napisala je glumica  na Instagram profilu objavivši fotografiju iz porodilišta.

Inače, glumica je jedna od retkih u Holivudu koja je javno govorila o pravoj strani majčinstva, strahovima i nesigurnostima koje je osećala kada su stigla deca. Mendi Mur otvoreno i iskreno progovorila o svom majčinskom putovanju i preprekama sa kojima se susrela na tom putu.

"Gledala sam kako moj muž bez velikog napora ulazi u sve to i sve što je radio izgledalo je lako. Osećala sam veliki stid i veliku krivicu zbog toga. Nisam imala pojma šta me snašlo. Mislim, toliko svi obraćaju pažnju na trunoću! Onda kad se porodiš sve je usmereno na bebu, a ti to sve moraš u hodu da pohvataš. Iskreno, osećala sam se pomalo izgubljeno“, iskrena je Mendi.

(Kurir.rs/M.J)