NEKAD BILE MISIONARKE, SAD SNIMAJU FILMOVE ZA ODRASLE: Ana i Andresa crkvu zamenile OnliFansom, pratioce oduševljavaju egzotičnim sadržajem! "Imamo veru"(VIDEO)

Instagram/anaakiva

Bivša sveštenica i bivša misionarka koje su se odrekle svojih duhovnih života postale su zvezde OnliFans-a koje snimaju egzotične snimke za svoje pratioce.

Bivša brazilska pastorka Ana Akiva, 36, udružila se sa drugom bivšom misionarkom, Andresom Jura, nakon što su ih pretplatnici molili da zajedno snimaju filmove.

Akiva je otkrila da je bacila oko na Andresu što su se upoznale tokom brazilskog izbora za mis Bumbum - takmičenja lepote koje bira najbolje zadnjice u južnoameričkoj naciji.

Govoreći za veb stranicu za odrasle Kuem, bivša sveta žena je rekla: „Već sam želela da radim sa Andresom u vreme mis Bumbum.

Ali ona je rekla tako da se to tada nije dogodilo.

"Međutim, sada je došlo vreme".

Ali uprkos njihovim erotskim karijerama, Ana je rekla da su obe još uvek verni vernici.

Ona je objasnila: „Imamo veru, ali danas smo se udaljili od crkve jer se ne slažemo sa onim što se dešava iza kulisa.

„Mnogi će kritikovati i reći da je ono što radimo greh, ali nije.

„Ne živimo sa licemerjem ili lažima. Mi prihvatamo našu biseksualnost i u tome nema greha.'

Ana je zamenila propovedanje iz evangelističke crkve u jugoistočnoj brazilskoj državi Sao Paulo za poziranje pred kamerom nakon što je okončala svoj brak sa svojim mužem 2022. godine.

„Neki ljudi su rekli da su išli u crkvu jer su bili napaljeni i hteli su hteli da me vide“, rekla je ona, kako je citirala novinska agencija G1 ranije ove godine.

Ana je otkrila da je i ona prošla kroz 'egzorcizam' da bi je se rešila 'demona' koji ju je opsedao, pre nego što se smuvala sa Akivom skoro deceniju kasnije da bi snimila scenu lezbejske ljupke koja je oduševila njihove fanove.

Kurir.rs/Dejli mejl/Preneo: D. P.