Lindi Evanđelisti su operacije uništile lice i telo, a sada se pojavila u Parizu i sve ostavila bez teksta: Ovako sada izgleda lepotica koja je osvojila svet

Manekenka s, 2022. godine podvrgnula postupku smrzavanja masti pod nazivom "CoolSculpting" koji je njeno telo trebao da oslobodi masti, ali ju je ostavio trajno deformisanom i unakaženom jer je nešto pošlo po zlu.

Printskrin

Linda Evanđelista (59) devedesetih godina bila je jedna od najvećih zvezda modelinga. Muškarci su za njenom lepotom i seksepilom gubili glavu, radila je najveće modne kuće i kako je rekla, ne ustaje iz kreveta za manje od 10.000 dolara.  Međutim, jedna greška mnogo ju je koštala. 

Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia  Linda Evanđelista na reviji u Parizu

U jednom trenutku povukla se iz javnosti i u medijima smo čitali tekstove o tome kako se jako promenila i izgleda loše. Linda je čak dva puta imala rak dojke. Manekenka se 2022. godine podvrgnula postupku smrzavanja masti pod nazivom "CoolSculpting" koji je njeno telo trebao da oslobodi masti, ali ju je ostavio trajno deformisanom i unakaženom jer je nešto pošlo po zlu. Njeno lice i telo bilo je uništeno. Sada se pojavila na Nedelji mode u Parizu i kao da se vratila na staro.

Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia  Lice Linde Evanđeliste ponovo zrači istom onom lepotom

Linda Evanđelista posetila je reviju "Yves Saint Laurent", i ponovo zablistala onim starim sjajem. Linda je na reviju došla u veoma smeloj kombinaciji. Naime, ona je odabrala sportski duks, uparen sa plisiranom suknjom do kolena, mrežastim čarapama i visokim potpeticama. Sve je zaokružila kožnim mantilom. Malo ko je ostao imun na ovaj njen autfit. Međutim, bilo je primetno da je kilažu ponovo dovela u red i se ponovo vidi ona njena fatalna lepota.

(Kurir.rs/M.J)