Majka je tokom cele trudnoće uzimala heroin, oca su joj pronašli mrtvog: Kada je nasledila njegove milione, sve je spiskala na drogu

Problematična Kortni Lav je čak zaradila zabranu prilaska ćerki dok je bila maloletna jer je Kortni bila sklona skandaloznom ponašanju

Sonia Moskowitz / Zuma Press / Profimedia

Frensis Bin Kobejn, ćerka legendarnog  muzičara Kurta Kobejna i njegove supruge Kortni Lav imala je teško i turbulentno detinjstvo. Rodila se 1992. godine nedugo nakon što su se njeni roditelji venčali.

Paul Harris / Pacific coast news / Profimedia  Kurt Kobejn i Kortni Lav

Kurt je bio zavisan od heronina i nakon što je dobio ćerku pokušao je da se skine sa droge ali bez puno uspeha. Već sledeće godine kada je Frensis imala godinu dana predozirao se i u zadnji čas život mu je spasila Kortni. Godinu dana kasnije Kurtovo beživotno telo u njegovoj kući je pronašao električar koji je došao instalirati kamere za osiguranje te je pronašao i njegovo oproštajno pismo.

Profimedia  Potresna ispovest ćerke Kurta Kobejna

Kortni je poput svog supruga bila zavisnica o drogama pa je i tokom trudnoće uzimala heroin, a kako se nije mogla brinuti o svojoj dvogodišnjoj ćerkici, sud je odlučio da starateljstvo nad devojčicom prepustiti njenoj baki i tetki.

Problematična Kortni Lav je čak zaradila zabranu prilaska ćerki dok je bila maloletna jer je Kortni bila sklona skandaloznom ponašanju. Kada je postala punoletna Frensis je nasledila očevo bogatstvo i njoj su pripisane naknade od autorskih prava. Nažalost, većinu novca koji je nasledila potrošila je, kako je i sama priznala, na drogu i alkohol.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia  Frensis se bori sa teškom sudbinom

"Bila sam takav tip zavisnika za kojeg niko nije znao jer sam to radila u svojoj kući, sama, za razliku od Kortni koja se volela pokazivati u takvom stanju", rekla je Frensis gostujući u jednom podkastu.

Poznata naslednica bila je od 2014. do 2017. u braku sa muzičarom Ajzajom Silvom. Nakon raskida vodili su sudsku bitku oko gitare Kurta Kobejna koju je Silva kasnije prodao na aukciji za šest mliona dolara. Prošle godine ponovo se udala za Rajlija Hoka, koji poput nje potiče iz poznate porodice.

(Kurir.rs/Večernji/M.J)