Pevačica se udala u šatoru pored močvare za 17 godina starijeg: Na ludi kamen stala posle mesec dana veze, a zbog njegovog izgleda gore mreže

Lana Del Rej više nije sama, jer se udala za svog izabranika nakon samo mesec dana veze i to u močvari.

Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka pop pevačica Lana Del Rej udala se za svog izabranika Džeremija Dufrena nakon mesec dana veze, što je sve šokiralo.

Kako je izvestio Dejli Mejl, par je izgovorilo svoje zavete u močvari u Luizijani, istoj onoj gde Dufrene vodi popularne ture brodom kroz močvare.

Udala se pod šatorom, bez glamura i šljokica


Venčanje se održalo na javnom dokovima, ukrašenim brojnim stolovima ispod belog šatora, stvarajući slikovit ambijent.

Na zanosnim fotografijama zabeleženim od strane britanskog tabloida "Dejli Mejl" Lana se vidi kako prolazi niz oltar sa buketom u ruci, u raskošnoj venčanici, sa kosom stilizovanom u kovrdžavi rep sa mašnom.


S druge strane, Dufrene izgleda šarmantno u crnom odelu. Intimnom događaju prisustvovali su Lanaina sestra, Karolin Grant, i njen brat, Čarli Hil-Grant. Značajno je da je ovo prvi brak za Lanu, dok je Dufrene bio već jednom oženjen.


Ko je Džeremi Dufrene?


Džeremi Dufrene, novi suprug Lane Del Rej, koji je od nje stariji 17 godina, je otac dvoje dece koji radi kao kapetan i vodič u Airboat Tours by Arthur.


Del Rej i Dufren viđeni su prvi put kako se drže za ruke iza scene na festivalu u Lidsu. Uzbuđeni obožavalac snimio je trenutak kamerom. 

Dufren radi kao turistički vodič u Luizijani. U svom poslu, u obilazak je vodio Glena Pauela, Emu Roberts i Kejt Hadson, između ostalih holivudskih poznatih ličnosti.

Par se poznaje najmanje pet godina, prema njihovim nalozima na društvenim mrežama.

Čini se da su se Del Rei i Dufrene prvobitno povezali kada je ona otišla na jednu od njegovih turneja vazdušnim brodom još u martu 2019.

- Džeremi dozvoli da budem kapetan na Arthur's Air Boat Tours - navela je pevačica i tekstopisac kao naslov za slike koje je postavila na Fejsbuk i Instagram 19. marta 2019, dok je bila u Luizijani.


- Porodica sa mojim momkom @jeremy.dufrene - napisala je Del Rej na fotografiji.

Gore mreže

Ono što je primetno na fotografijama je da je on dosta stariji od nje, a na mrežama se povela polemika kako se posle svih ljubavnih brodoloma zabravlja sa starcem.

(Kurir.rs/I.M.)