"Kad sam čula da su mi pucali na muža..." Melanija Tramp se mesecima krila, pa dala prvi intervju posle dve godine i napravila pometnju

Melanija Tramp dala je intervju posle dve godine i progovorila o atentatima na Donalda Trampa

AP Susan Walsh

Melanija Tramp je prvi put progovorila o pokušajima atentata na njenog supruga Donalda Trampa, koji je aktuelni kadnidat za predsednika Amerike.

Gostujući u emisji "Fox & Friends" prvi put je govorila otvoreno o svim aktuelnostima, ali i najvažnijeg pitanja gde je bila kad su pucali na Trampa.


- Otrčala sam do TV-a, premotala sam snimak i videla - rekla je Melanija Tramp o trenutku kada je u julu ove godine saznala da je pucano na njenog muža dok je držao govor u Pensilvaniji.


Kako je napomenula nije znala o čemu se radi u tom trenutku. Jedino što je videla kad je upalila televizor je njen muž koji leži na podu.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 


- Nisam to gledala uživo, ali sam videla možda tri minuta kasnije. Bio je na podu, nisam znala šta se zapravo dogodilo.


Melanija Tramp je rekla da je "pravo čudo" što je njen suprug preživeo, a onda se osvrnula i na drugi pokušaj atentata na Trampa, kada su ranije ovog meseca agenti Tajne službe uočili naoružanog muškarca kako upire AK-47 na bivšeg predsednika dok je on igrao golf na svom imanju na Floridi.

RS/MPI / Capital pictures / Profimedia 


Objasnila je da je u to vreme bila u Njujorku kao i da je o incidentu saznala preko malih ekrana. U tom momentu je pozvala šefa svog ličnog osoblja da proveri informaciju.


- Bio je dobro, jer je tajna služba bila sjajna. Momci koji su bili tamo, ekipa, bili su fantastični. I mislim da su oba događaja zaista bila čudo. Ako razmislite o svemu, zaista se radilo o čudima. Ako stvarno razmislite o tome, 13. jula se desilo čudo... mogao je da ne bude sa nama - rekla je.


Nestala


Tokom kampanje svog muža uglavnom se držala daleko od refelktora što je prilično nekonvencionalno za supruge predsedničkih kandidata u Americi.

Profimedia 


Kao iznenađenje, pojavila se na Republikanskoj konvenciji u Milvokiju, u julu, nekoliko dana nakon pokušaja atentata i podržala muža.


Melaniju smo videli uz Trampa u novemrbu prošle godine kada je najavio kandidaturu kao i na predizborima na Floridi, ranije ove godine.

Piše memoare

Melanija Tramp najavila je ovim gostovanjem najavila svoje nadolazeće memoare, koji će biti objavljeni dve nedelje nakon drugog pokušaja atentata.

JOE RAEDLE / Getty images / Profimedia 


Bivša prijateljica i savetnica Melanije Tramp Stefani Vinston Volkof, koja je podržala predsedničkog kandidata demokrata Kamalu Haris, napomenula je da Melanija želi da unovči izbore.


"Njena pozicija na tržištu će opasti kada više ne bude (buduća) prva dama".


Melanija je od početka političke sage svoje porodice napomenula da će bez pardona kršiti norme.

AP Andrew Harnik 


"Imam svoj mozak. Svoja sam osoba i mislim da se to mom mužu dopada kod mene", rekla je za Harper's Bazar 2016.


(Kurir.rs/DailyMail/I.M.)