EKSKLUZIVNO! BOMBA - POZNATI ENGLEZ KUPUJE KLUB IZ SRBIJE! Sprema se senzacionalan projekat, pregovori došli do finalizacije

U prethodni mesec dana, Mark Berčam boravio je dva puta u Srbiji kako bi utanačio ceo posao

Simon Gill / Alamy / Alamy / Profimedia

Sprema se jedna senzacionalna kupovina u srpskom fudbalu! Nekadašnji engleski fudbaler i trener Mark Berčam postaće uskoro vlasnik jednog srpskog kluba.

Uz njega će put Srbije doći ozbiljan i jak tim, koji će biti zadužen da od srpskog kluba napravi ozbiljan evropski projekat. 

Mark je boravio već dva puta u Beogradu u prethodih mesec dana, a posle svih razgovora sa fudbalskim ljudima i predstavnicima kluba (ime se za sada drži u tajnosti) došli smo na korak od realizacije velike kupovine.

Već početkom oktobra "kompletna ekipa" sa Ostrva dolazi put Beograd i tada će biti mnogo toga jasnije u celoj priči. Dodaćemo da će tu biti jedno veliko ime tamošenjeg fudbala! 

Veliku ulogu u celoj priči ima i Goran Dželatović, čuveni srpski telohranitelj, koji je zahvaljujući poznanstvima koje u Velikoj Britaniji uspeo da zainteresuje "moćne igrače" da dođu u Srbiju u ulože veliki novac u jednu fudbalsku priču.

Što se Berčama tiče, on je imao zavidnu igraču karijeru, a za pet sezona u dresu Kvin Park Rendžera odigao je preko 150 mečeva. Dres reprezentacije Kanade nosio je 17 puta.

Bildbyran / Zuma Press / Profimedia 

Posle igračke karijere otišao je u trenerske vode pa je radio kao pomoćni trener u Milvolu, Kvins Park Rendžersu, Komu, a kao glavni trener predvodio je Vaterford.

Sada, uz ceo tim uspešnih ljudi, ulazi u jednu novu priču koja bi mogla da bude revolucionarna u srpskom fudbalu.

Kurir sport