ISKOČILA JE IZ PUBLIKE I ISEKLA JE PO LICU! Čolinu ženu nikad ne viđamo, a razlog je strašan! Evo šta je završila i čime se bavi

Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla ju je po licu, ispričao je Čola

Nenad Opačić

Muzička zvezda Zdravko Čolić imao je pedeset godina kada se 2001. oženio Aleksandrom, sa kojom se prethodno zabavljao jedanaest godina i sa kojom danas ima dve ćerke Unu i Laru.

Iako retko govorio o porodici, Čola se jednom prilikom prisetio jednog nemilog događaja koji se desio njegovoj supruzi.

- Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla ju je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti - rekao je Čola u jednom intervjuu, piše Express.ba.

Srećom u nesreći smatra i to što njegova supruga nije ljubomorna i drama se veoma brzo završila.

Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić 

- Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razume moj posao - istakao je pevač tada.

Ona ne voli medijsko eksponiranje. Posvećena je porodici i gotovo ju je nemoguće videti je sa suprugom na nekom događaju.

Poslednji put Aleksandra je viđena pre dva leta kada je s ćerkama došla na Čolin nastup u najvećoj diskoteci na Crnogorskom primorju i tada se trudila da bude neprimetna.

Aleksandra i Zdravko su se venčali 1. maja 2001. godine. On je tada imao 50 godina. Pre toga su se zabavljali 11 godina. Upoznali su se dok je ona studirala geografiju.

Nemanja Nikolić 

Jednom prilikom je otkrio da ga je Aleksandra osvojila svojom jednostavnošću. I svi oni koji su je videli upravo su to rekli. Potpuno opuštena žena, koja nije opterećena slavom svog muža.

- Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu, pa smo nastavili da se viđamo, a vremenom smo započeli i vezu - ispričao je svojevremeno Čola u jednom od intervjua.