SKANDALOZNO! ATRAKTIVNA ARGENTINKA "UDAVILA" PROTIVNICU, PA KRENULA DA JOJ TVERKUJE ISPRED GLAVE! Nestvarna scena u UFC, njen potez svi komentarišu!

Printscreen

Argentinska MMA borkinja Ailin Perez pobedila je Ruskinju Dariju Železnjakovu u meču koji je održan iako je kontroverzna Južnoamerikanka "pala" na vagi pred ovaj okršaj. Tada su u javnost stigli šokantni snimci na kojima se ona jedva kreće i teško stoji na nogama, ali čak ni radikalno skidanje kilograma kojem je pribegla nije bilo dovoljno da se nađe u kategoriji u kojoj je trebalo da se bori. Zbog toga će joj biti oduzet deo honorara, ali ne i pobeda nad Ruskinjom koju je "udavila".

Sve se dogodilo već u prvoj rundi, gde je iskusnija Ailin Perez iskoristila svoje prednosti. Uspela je borbu da prenese na tlo, zatim da zauzme veoma dobar položaj i namesti se iznad protivnice, kojoj je "trijanglom" napravila ogromnu štetu. Železnjakova je morala da tapše, pa je sudija u oktagonu prekinuo ovaj meč i proglasio Argentinku za pobednicu.

Tu je tek počeo spektakl - Ailin Perez je odlučila da na sebi svojstven način proslavi pobedu. Zaplesala je u oktagonu, tverkovala je pred milionskom publikom, a mešala je guzom baš ispred lica svoje protivnice. I time se pohvalila na društvenim mrežama. "Prvo sam Ruskinji odradila Habiba, a zatim joj tverkovala u lice", napisala je Ailin, podsećajući da je svojevremeno i Nurmagomedov bio majstor za poluge i borbe u parteru. Pogledajte kraj meča Perez i Zeležnjakove:

Inače, Ailin Perez je jedna od najizazovnijih MMA takmičarki na svetu. Pored veoma uspešne karijere koju gradi u UFC, ona ima i nalog na sajtu za odrasle preko kojeg prodaje svoje obnažene fotografije i provokativne video snimke. To je u prethodnom periodu nailazilo na osude, čak su je fanovi prozivali da zbog svog deteta prekine sa tim "hobijem", ali Perez nije odustala od svog karakterističnog ponašanja.

Kurir sport / Mondo