ŽESTOKA TUČA POLICIJE I TORCIDE - HAOS U HRVATSKOJ! Nered na ulicama pred derbi - navijači uhapšeni, pogledajte fotografije sa lica mesta!

Printscreen

Ponovo problemi sa huliganima u Hrvatskoj! Prethodnih sezona redovno viđamo sudare navijača i policije kada je hrvatski fudbal u pitanju, a sada je pred derbi kola HNL-a između Rijeke i Hajduka došlo do sudara Torcide sa policijom. Navijači Hajduka su stigli na Jadranski derbi, ali su se odmah sukobili sa policijom.

Rijeka i Hajduk su izjednačeni na vrhu tabele i pred ovaj duel vlada mnogo tenzija, a srećom policija je sprečila direktan obračun navijačkih grupa dva rivalska kluba. U sudaru navijača sa policijom bilo je povređenih i policija je uhapsila nekoliko huligana. Hrvatski mediji navode da je "Armada" bila spremna za okršaj, ali je to izbegnuto.

Videćemo kakvo će stanje biti na tribinama kada se od 20 časova zaigra fudbal u Rijeci. Što se tiče forme oba tima imaju po 17 bodova, bod više od Dinama koji je uspeo da savlada Lokomotivu 5:1 i sada će sa novim trenerom Nenadom Bjelicom pokušati da sustigne rivale koji su im posle slabog starta sezone pobegli.

Kurir sport / Mondo