EVO ŠTA SU UKRALI LOPOVI KOJE JE JUČE JURILA POLICIJA U NOVOM SADU: Dvojica obila kuću, pa se dali u beg i na kraju sleteli s puta (Foto)

I. B. (22) i A. B. (19) uhapšeni su i određeno im je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da su počinili tešku krađu u Kisaču.

Zorana Jevtić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su I. B. (22) i A. B. (19) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška krađa.

Sumnja se da su, juče, provalili u kuću meštanina Kisača i da su iz nje ukrali 7. 000 evra, četiri ručna sata, dva laptopa, mobilne telefone, gitaru, pojačalo i garderobu. Policija ih je uhvatila ubrzo nakon provale i u njihovom automobilu pronašla ukradene stvari.

Bežeći od policije, osumnjičeni su sleteli sa kolovoza, a u toj saobraćajnoj nezgodi A. B. je lakše povređen.

Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu. Protiv I. B. biće podneta i prekršajna prijava, jer je vozio sa probnom vozačkom dozvolom kojoj je istekao rok važenja.

Snimci filmske potere i hapšenja pljačakaša juče su osvanuli na Instagram stranici 192. Kako je navedeno ispod fotografija, hapšenje se odigralo na nadvožnjaku između Novog Sada i Rumenke.

- Vozač belog automobila sleteo je sa puta bežeći od policije. Kako saznajemo on je uhapšen i zadobio je manje povrede. Sumnja se da je vozač prethodno učestvovao u pljački posle čega se dao u beg. U poteri je učestvovalo pet vozila policije - navedeno je na Instagram stranici.