ŽELJKO MITROVIĆ ODRŽAO OBEĆANJE! Nada i njeno petoro dece se uselili u novi dom, Željko im priredio iznenađenje!

J Simonović / Pink Media Group

Dok su trajali radovi na kući – Mitrović je poslao Nadu i decu na more.

Velikom humanitarnom akcijom započet je pinkov slavljenički mesec. Direktor i vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović, nije zaboravio Nadu Mitrović – samohranu majku iz Pančeva i njeno petoro dece. Pre nepunih mesec dana, Mitrović im je pokazao kuću u Pančevu koja je izgrađena samo za njih – a danas je Nadi i klincima uručio ključeve za kuću koju im je obezbedio zarad mirnijeg i stabilnijeg života.

J Simonović / Pink Media Group 

Za uređenje kuće pobrinula se ekipa emisije “Kuća od srca”, a Željko je pored ugovora o stalnom zaposlenju, koji je prilikom prošlog viđenja udelio Nadi, sada ispunio svoju zacrtanu misiju i još jednom pokazao da je čovek od reči i velikog srca.

J Simonović / Pink Media Group 

“Danas je bilo useljenje Nade Mitrović, samohrane majke petoro dece u kuću koju smo za nju kupili. Kuća je kupljena pre tri meseca, a uz pomoć Žarka i “Kuće od srca” smo uspeli da kompletno rekonstruišemo kuću. Sve sobe su renovirane, fasada je renovirana i dobili su bazen. Planirali smo danas da se kupamo, ali je temperatura pala i ne bi baš rizikovali da nam se dečica razbole. Dečica su presrećna i nama je puno srce. Kada vidite dečije osmehe i njihovu radost i ukupnu sreću – i mi smo srećni! Dok je bio period sređivanja i rada na kući poslali smo Nadu i decu na more. Bili su na moru do pre par dana, vratili su se prepuni utisaka.” – rekao je Željko.

J Simonović / Pink Media Group 

Nada Mitrović zaplakala je kada je ušla u dvorište svoje nove kuće, a i ovog puta Milica, Mija, Maša, Mihajlo i Miljan nisu krili zadovoljstvo povodom susreta sa Mitrovićem i činjenice da sada imaju svoj dobro opremljen dom sa bazenom u dvorištu. Druženje Željka, Nade i dece uz razgovor i kolače, propratio je i DJ Munja sa svojim prigodnim muzičkim izborom.

J Simonović / Pink Media Group 

Nadina lavovska energija jedne požtvovane majke oduševila je Mitrovića – toliko da pored ugovora za stalno zaposlenje, dobije sa dečicom sopstveni krov nad glavom. Još jedan događaj u okviru 30 dana rođendanskog TV PINK slavlja protekao je više nego sjajno. Humanitarne akcije veliki su deo Željkovog bića, te očekujemo slične tople priče i u narednom periodu.

Promo