"OTIŠAO JE, SAMO SPAKOVAO KOFERE PREKO NOĆI..." Šok odluka brata Teodore Džehverović: Sesta i majka neutešne: Adriana će čuvati bebu, ne brinem se, snaći će se

Sin Goce Džehverović, koju gledamo svake srede u ''Eliti'' i brat pevačice Teodore Džehverović, iznenada se preselio iz Srbije sa ženom Adrianom i ćerkom Doroteom

Printscreen

Porodica Džehverović trenutno prolazi kroz težak period.

Sin Goce Džehverović, koju gledamo svake srede u ''Eliti'' i brat pevačice Teodore Džehverović, iznenada se preselio iz Srbije sa ženom Adrianom i ćerkom Doroteom.

Printscreen/Instagram 

- Joj sine nije mi dobro. Sava nam je otišao, spakovali kofere i otišli, bukvalno preko noći. Još ne možemo Teodora i ja da dođemo sebi. Iznenadna odluka, dobra prilika, to nisu mogli da propuste. Otišli su sa bebicom u Dubai da žive i rade. Mi smo navikli na njega, on nam je nekako ta muška figura u porodici uvek bio, osloni se čovek na njega, kako ćemo bez njega, ne znam, teško nam je - izjavila je ekskluzivno Goca koju smo pozvali drugim povodom.

Bliskost njene dece dokazuje činjenica da su kupili stanove jedan do drugog i da sam rastanak teško pada poznatoj pevačici:

- Odoh posle kod Teodore da se malo tešimo, oni su bili vezani, stan do stana živeli. Nedostajaće nam svo troje. Sava će raditi u jednoj agenciji za nekretnine, Adriana će čuvati bebu, ne brinem se, snaći će se, ali mnogo mi nedostaju.

Kurir Televizija 

Podsetimo, veza Save i Adriane bila je žestoko komentarisana zbog razlike u godinama jer su započeli vezu kad je ona imala 14. godina, a on 29, što je jednom odjeknulo na Tviteru.

- Preslatko, samo što se radujete trudnoći devojčice koja je ovde imala 14 godina a on 29, koja danas ima samo 21 godinu, a mozak se razvija do 25. godine, znači ima jos 4 godine dok ne sazri, i ovo kako je skakao od radosti jer je devojčica bolje da ćutim - glasio je jedan je od komentara tada.

Kurir/Alo