"DOLAZAK MILOŠEVIĆA NE DONOSI NIŠTA DOBRO" Bivši fudbaler Partizana ponovo zagrmeo - traži kolektivne otkaze, njegove reči odjekuju!

@starsport

Savo Milošević i zvanično je preuzeo Partizan. Održao je konferenciju za medije kao novi šef struke crno-belih i tako potvrdio da je spreman da pomogne voljenom klubu u kom je bio i igrač i trener. Ujedno je rekao da ne želi da priča o vanrednoj Skupštini koja je zakazana za 11. oktobar.

Posle njegove promocije oglasio se Đorđe Tomić, jedan od potpisnika "Apel za spas Partizana" koji je bio kritički nastrojen prema tome.

"Kuća se gradi od temelja i to je Skupština kluba. Potrebno je da dođu ozbiljni ljudi, od integriteta koji mogu da utiču da se stvari promene. Dolazak Miloševića koji nije potpisao 'Apel za spas' kluba ne donosi ništa dobro. Bolje da stanem ovde, ipak smo prijatelji", rekao je Tomić za "N1"

Smatra da uprava kluba pokušava da zamaskira probleme, posebno zbog toga što je broj delegata u Skupštini kluba smanjen sa 65 na 41.

"Njima to uspeva već pet godina i jednom godišnje je ovakva krizna situacija. Ti ljudi koji vode klub su dno dna, to je talog, a ovih 41 su ikebane, oni nemaju nikakvu težinu. Oni su potkupljeni i njihova deca rade u klubu, a ni ne idu na posao", jasan je Tomić koji je dodao da su "potrebni kolektivni otkazi".

Kurir sport / Mondo