"KRENULI U DRUGI KRUG OMILJENE OPOZICIONE IGRE, NEKA DOĐE VUČIĆ DA GA MI MALO PROPITAMO" Brnabić poručila Ćuti: Pa dajte se malo uozbiljite! (VIDEO)

Printscreen/Youtube/ParlamentSrbija

Predsednica skupštine Ana Brnabić objavila je snimak današnje sednice na kome su članovi opozicije zahtevali prisustvo predsednika Aleksandara Vučića.

Na snimku čuje se trenutak kada je Aleksandar Jovanović Ćuta postavio pitanje Ani Brnabić, upitavši je da li će predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovati sednici oko litijuma, takođe upitavši "da li Aleksandar Vučić sme da prisustvuje".

Brnabić mu je tada odgovorila da može da se desi da Vučić ipak dođe na sednicu.

- Krenuli u drugi krug omiljene opozicione igre "neka dođe Aleksandar Vučić da ga mi malo propitamo" - a kad kažemo "pazite šta želite, možda vam se ostvari", odma' pojašnjenje "al' da sedi na balkonu, da ne može da nam odgovori". Pa dajte se malo uozbiljite! - poručila je Brnabić u objavi.

Podsetimo, poslanici Skupštine Srbije jutros u 10 sati nastavili su sednicu o rebalansu budžeta 2024. Rasprava je završena oko 17 časova, nakon čega je usledilo glasanje i usvajanje rebalansa budžeta.