MARKO MILJKOVIĆ NA IVICI SUZA! Dobio predivan poklon od Lune, umalo nije zaplakao: Hvala joj na tome i jako me je dirnula

Petar Aleksić

Jedni od najuticajnijih influensera, Luna Đogani i Marko Miljković, danas su proslavili poseban dan za njihovu porodicu, krštenje mlađe ćerke Lane i njen prvi rođendan.

Međutim, osim male Lane, danas rođendan proslavlja i Marko, koji je na ivici suza dok je pričao o poklonu koji je dobio od Lune.

Petar Aleksić 

- Jedan od poklona koji sam dobio od Lune i hvala joj na tome, je slika na kojoj smo ja, moja otac, moja majka i moje dve ćerke, a prvo što sam je pitam je zašto ona nije na toj slici, falila mi je ona i jako me je dirnula. Nisam plakao, ali su mi zasuzile oči. Do danas nisam imao njenu sliku, hteo sam da je uramim. Mia je ista baka Neda, moja pokojna mama, stalno joj pričamo o njoj - otkrio je Marko.

Luna je govorila o svom braku i izazovima s kojima su se suočavali.

Petar Aleksić 

- Zajedno sam pet i po godina, u braku tri. Ja sam jako ponosna na nas, ljudi su uvek sumnjali, jer te rijaliti veze umeju da budu fejk, ali mi smo dokazali sve. Imamo sve, posao, ljubav i porodicu, nije uvek bilo lako, bilo je kompromisa. Ja sam skroz odustala od pevanja, ne pronalazim se u tome, kad vodim emisiju onda sam zadovoljna i srećna. U moje spotove i pesme uložena je jako puno para - istakla je Luna.