Temperatura jutros u minusu: U ovim mestima u Srbiji je živa bila ispod nule

Ujutru hladno, na severu i zapadu Srbije moguća pojava slabog prizemnog mraza, a po kotlinama i visoravnima južne i jugozapadne Srbije mestimično magla ili niska oblačnost.

Profimedia

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano vreme sa temperaturom do 21 stepen, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

 Vetar slab, promenljiv, na istoku umeren i jak, severozapadni, povremeno sa udarima olujne jačine, uveče u slabljenju. Najniža temperatura od tri stepena do 11 , a najviša od 17 do 21 stepen.

U Beogradu hladno jutro, a tokom dana pretežno sunčano vreme. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od pet do sedam, a najviša oko 18.

Temeperatura jutros ispod nule

Prema merenjima RHMZ, jutros u sedam sati izmereno je dva stepena ispod nule u Sjenici i na Kopaoniku.

Printscreen/RHMZ 

AMSS:Slaba jutarnja magla pored reka i u kotlinama

Na putevima u Srbiji saobraćaj se od jutros odvija nesmetano bez zastoja i vanrednih prekida, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS), ukazujući da slaba jutarnja magla ponegde smanjuje vidljivost i usporava saobraćaj pored reka i u kotlinama.

Na naplatim rampama prolazi se bez zadržavanja, a sporija vožnja moguća je samo na deonicama puteva gde su započeti radovi. Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja. Kamioni na prelazu Batrovci čekaju oko pet sati.