Način na koji je Tim Barton čestitao rođendan Moniki Beluči sve oduševio: Napunila 60, a izgleda nikad bolje (FOTO)

Reditelj se udružio sa italijanskim Vogom kako bi glumici čestitao rođendan. U čast njenog 60. rođendana u ponedeljak, 30. septembra, Tim je odlučio je da uz pomoć čuvene modne kuće uredi naslovnu stranu italijanskog magazina Vog tako da je krasi baš Monika Beluči.

Anna Maria Tinghino / imago stock&people / Profimedia

Monika Beluči je juče proslavila jubilarni 60. rođendan, a čestitka njenog partnera Tima Bartona (66) privukla je pažnju javnosti. Njihova ljubav obelodanjena je pre nešto više od godinu dana, a koliko je ludo zaljubljen u svoju devojku govori i to čega se dosetio da bi joj njen dan učinio što posebnijim.

MPG / imago stock&people / Profimedia 

Naime, reditelj se udružio sa italijanskim Vogom kako bi glumici čestitao rođendan. U čast njenog 60. rođendana u ponedeljak, 30. septembra, Tim je odlučio je da uz pomoć čuvene modne kuće uredi naslovnu stranu italijanskog magazina Vog tako da je krasi baš Monika Beluči.

- Srećan rođendan, draga Monika, s ljubavlju, Tim - napisao je on na Instagramu uz naslovnu fotografju koju je podelio italijanskog Voga.

Veza Monike i Toma je obelodanjena javnosti juna 2023. godine, kada je glumica prvi put progovorila o svojoj vezi s njim za Elle France. Par je mesecima pre tog intervjua izazivao pažnju. Oni su viđeni kako zajedno provode vreme u Madridu u februaru 2023.

COOLMedia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zaljubljeni par se gotovo ne odvaja, pa se često zajedno pojavljuju na javnim događajima. Pre nekoliko dana se slavna glumica pojavila sa svojim parnerom na 72. Međunarodnom filmskom festivalu u San Sebastijanu u Španiji i svojim izgledom privukli su pažnju javnosti, pa su svi komentarisali kao su skladan par i da deluju veoma srećno.

(Kurir.rs/M.F.)

This browser does not support the video element.

Emir Kusturica na 5.Pozorišnom Kustendorfu  Kurir televizija