VELIKA TUGA U DOMU JANKA TIPSAREVIĆA! Supruga Biljana se dirljivim rečima oprostila se od bliske osobe: Znam da si sada na boljem mestu, gde nema bola...

Biljanina baka, za koju je bila jako vezana, je preminula, te se potresnom porukom oprostila od nje na društvenoj mreži Instagram

Damir Dervišagić

Za Biljanu Tipsarević, suprugu našeg bišeg tenisera Janka Tipsarevića, ovo su jedni od najtužnijih dana u životu. Njihova porodica u vrlo je teškoj situaciji zbog porodične tragedije.

Biljanina baka, za koju je bila jako vezana, je preminula, te se potresnom porukom oprostila od nje na društvenoj mreži Instagram.

Petar Aleksić 

 Uz njihovu zajedničku crno-belu fotografiju, na kojoj su zagrljene i srećne, Biljana je napisala:

- Tvoje ruke su me naučile šta znači ljubav, nežnost i snaga. Tvoj osmeh je bio svetlost u mom životu, a tvoje priče su me vodile kroz detinjstvo i pokazivale put. Nema tih reči koje mogu opisati prazninu koja je ostala za tobom.

- Hvala ti što si uvek bila tu, što si me volela bezuslovno i što si u mom srcu zauvek sačuvala mesto ljubavi. Nedostajaćeš mi svakog dana, ali znam da si sada na nekom boljem mestu, gde nema bola, samo mir i večna svetlost.

Printscreen 

- Tvoja ljubav bila je svetionik u mom životu. Uvek si bila tu da me podigneš kad padnem, da me utešiš kad sam tužna i da mi pokažeš put kad sam izgubljena. Naučila si me da je porodica svetinja, da je ljubav najveća snaga i da se sve može prevazići kad smo zajedno.

- Nedostajaće mi tvoj smeh, tvoje priče, tvoje prisustvo koje je donosilo osećaj sigurnosti. Sećanje na tebe su moj najveći dar. U svakom smehu, u svakoj zvezdi na nebu, u svakoj tihoj noći - tražiću te i naći ću te, jer verujem da si sada negde gde nema bola, gde tvoja duša slobodno leti.

Instagram 

- Draga bako, hvala ti za sve lekcije, za svaki trenutak ispunjen ljubavlju i nežnošću... Znam da si tu, uz mene, da me čuvaš i dalje.

- Počivaj u miru, moja voljena bako. Volim te beskrajno, sada i zauvek, napisala je u opisu fotografije.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

BILJANA TIPSAREVIĆ ŽELI TREĆE DETE! Janko za to NE ZNA, a njegov posao to ODUGOVLAČI? Evo za kada je SVE ISPLANIRALA  Kurir televizija