VEČE PUNO IZNENAĐENJA I EMOCIJA! City Records, Pink radio i Pink Music nagradili više od 30 izvođača, posebno priznanje za Mandića i Čorbu!

Svečanoj dodeli nagrada u Teatru Odeon prisustvovale su najveće zvezde pop, dance i folk muzike, sam kraj večeri kod publike izazvao oduševljenje, ali i suze.

J Simonović / Pink Media Group

Na velikoj sceni Teatra Odeon sinoć se održala svečana dodela nagrada koje su City Records, Pink radio i Pink Music uručili svojim izvođačima povodom 30 godina TV PINK i Pink Media Group. Vlasnik ružičaste imperije, Željko Mitrović, organizovao je ovaj događaj kao znak uvažavanja svih eminentnih muzičara pop, dance i narodne muzike.

J Simonović / Pink Media Group 

Nagradu je primilo više od 30 izvođača, koji su otpevali po jedan svoj hit na bini Teatra Odeon. Veče su ulepšale zvezde devedesetih i dvehiljaditih, kao i velike zvezde pop i narodne muzike. Voditelji programa bila su popularna Pinkova lica - Ognjen Amidžić, Rada Radenović, Biljana Obradović, Dušica Jakovljević i Ana Radulović.

U Teatru Odeon slavilo se nekoliko jubileja - 15 godina rada Pink Music-a, prvog muzičkog kablovoskog kanala osnovanog na ovim prostorima, zatim ulazak izdavačke kuće City Records u četvrtu deceniju postojanja, kao i više od 30 godina postojanja Pink radija. Ove tri kuće, koje postoje pod jednim krovom dodelile su nagrade izvođačima sa kojima sarađuju već decenijama.

Izvođači koji su se pojavili na sceni, nastupali i sa zaslugom dobili nagrade su: Oliver Stoiljković, kao prvi izvođač koji je potpisao ugovor sa City Records-om, zatim Amadeus bend, Leksington bend, Tropiko bend, grupa Zana i Dado Glišić, onda Ivan Kurtić, Goga Sekulić, Željko Šašić, Sandra Afrika, Zorica Brunclik, Boban Rajović i Haris Džinović, zatim Jellena, Romana Panić, Goran iz OK benda, Marina Visković, Ivana Jordan, Neda Ukraden, Trik FX, Ivan Gavrilović, grupa Luna, Era Ojdanić i grupa Twins, Slađa Delibašić, Dača Duck i grupa Funky G. Priznanje za najprodavaniji Best Of album je dobio Oliver Mandić. Najemotivniji deo večeri bila je posthumna dodela priznanja Bori Đorđeviću. Nagradu je primio menadžer„Riblje čorbe“ Bane Obradović, dok je pozadini išao video sa koncerta „Riblje čorbe“ u Areni.

Željko Mitrović je svestan koja je hrabrost i lucidnost potrebna odvažiti se i izabrati muziku kao svojživotni poziv i kao neko kome dobar zvuk nije stran – poželeo je da maloprepomenutim izvođačima dana znanje da su izabrali kuću koja prepoznaje pravi kvalitet.

Promo