POZNATI SLIKAR UHAPŠEN U BEOGRADU, NAŠLI MU LABORATORIJU DROGE! Šok detalji hapšenja - Komšije gledale zabezeknute, on im poručio: "DOBAR DAN I DOVIĐENJA..."

RINA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Stari grad, uhapsili su D. S. (73) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako piše Informer, D. S. je poznati slikar iz Beograda.

- Mislim da su hapsili inspektori iz policijske stanice Stari grad. A nas je bilo nekoliko u hodniku svi su se pitali šta se dešava. Kasnije sam čuo o čemu je reč. Kada je policija odvodila Dragana rekao je komšijama:"Dobar dan i doviđenja, odoh ja na robiju. Možda se ne vidimo više" - kaže jedan od komšija uhapšenog slikara.

Policija je pretresom stana osumnjičenog pronašla improvizovanu laboratoriju za proizvodnju marihuane sa 33 zasada, 700 grama marihuane, 23.465 evra koji, kako se sumnja, potiču od prodaje narkotika, tri pištolja, kao i 154 komada različite municije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Kurir.rs/Informer/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

VELIKA AKCIJA U BEOGRADU, "PALA" NARKO-GRUPA: Srbi švercovali drogu iz Južne Amerike, brodovima transportovali 324 kg KOKAINA  Mup Srbije