Voleli biste da idete na more u novembru, a nemate puno para? Dara otkrila gde u Evropi može da se kupa i u jesen! Karta samo 200 evra!

Voleli biste da idete na more u novembru ili možda martu, ali nažalost nemate budžet za daleke destinacije?! Rešenje za vas su Kanarska ostrva!

Tik Tok Printscreen, travelwithda

Voleli bi da idete na more u novembru ili možda martu, ali nažalost nemate budžet za daleke destinacije?!  Rešenje za vas su Kanarska ostrva!

Naime, mnogima je malo desetak dana na moru i rado bi ove hladne dane proveli na nekoj obali sa prijatnim temperaturama, ali su im egzotične destinacije u južnom delu hemisfere teško dostupne.

Tik Tok Printscreen, travelwithda 

Jedna Dara objavila je na Tik Toku gde ima nalog "travelwithdalinda" predlog šta uraditi u tom slučaju. Kao lepu i ne tako skupu destinacije gde je skoro tokom cele godine sunce izdvojila je Kanarska ostrva.

Tik Tok Printscreen, travelwithda 

- Otkriću ti tajnu. Na samo pet sati leta od Budimpešte nalazi se jedna egzotična i izuzetno povoljna destinacija. Dobrodošli na Kanvarska ostrava - arhipelag koji se nalazi u Atlonskom okeanu, zapadno od obale severozapadne Afrike, ali zvanično pripada Španiji. Tokom zime, temperature se kreću između 18 i 24 stepena, a leti između 24 i 30 stepeni, pa ih nazivaju ostravima večnog proleća - kaže ona i dodaje da je ona u decembru letovala na ostrvu na Gran Kanarija, a u maju se opredelila za Tenerife.

Tik Tok Printscreen, travelwithda 

- Kanarska ostrava su vulkanskog porekla, pa ovde možeš uživati u plažama crnog peska, bogatoj flori i fauni, popeti se na najviše vrh Španije, ali i posmatrati kitove i delfine. - kaže ona.

Najbolji deo je što su ova ostrava izuzetno povoljna, smatra Dara.

Iz Budimpešte postoji direktan let, a povratne karte se mogu pronaći već po ceni od 200 evra.

Tik Tok Printscreen, travelwithda 

- Mi smo odabrali malo bolji hotel i platili 1.540 evra za nas dvoje za sedam noćenja sa doručkom, ali se mogu pronaći hoteli po duplo jeftinijoj ceni. Apartmani su još jeftiniji od hotela - kaže ona.

Ne Tenerifima, ističe, ne možeš ništa bez automobila.

- Mi smo rent a kar platili 180 evra za sedam dana, plus smo platili još 60 evra za gorivo, a prešli smo oko 700 kilometara. Dve ležaljke na plaži su osam evra, a obroke smo plaćali oko 30 do 40 evra za nas dvoje. Porcija tapasa je sedam evra... Hajde da kažemo da ti je za pristojan smeštaj i avio kartu potrebno 700 evra za sedam dana - zaključila je ona.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

AKO KREĆETE IDUĆEG VIKENDA NA MORE, RAZMISLITE DVAPUT! Iz AMSS poručuju: Na prelazima nekoliko sati čekanja, I TO NIJE SVE  Kurir televizija