BOBAN RAJOVIĆ ZAPOSLIO SINA DA MU BUDE MENADŽER! Ponekad mi bude žao... Evo šta sve kaže o svom nasledniku

Pored fudbalske karijere, pevačev naslednik je odlučio da se oproba i u vođenju karijere svog oca

Privatna Arhiva

Boban Rajović ne razdvaja se od sina Andrije Rajovića koji mu je pre tačno šest meseci postao menadžer. Pored fudbalske karijere, pevačev naslednik je odlučio da se oproba i u vođenju karijere svog oca.

- Svi mi kažu da ličimo. Suviše je reći da sam mnogo ponosan na njega. Veoma bitna stvar da je počeo da bude sa mnom dvadesetčetiri sata poslednje pola godine. Sarađujemo, baš odlično sarađujemo. On je nešto što mi je svih ovih dvadesetpet godina karijere falilo.Stalno sam imao asistenata, ali način kako se on time bavi jeste pristrasno, profesionalno. Ponekad mi bude žao jer baš gine i baš je profesionalan. Baš super menadžeriše- kaže Boban i nastavlja u istom maniru:

- Može se reći da ulazi u taj svet. Ni on ni ja ne žurimo da to objavimo na sva zvona, treba to još da se ispeče, jer ovaj naš svet je malo prljav ima tu svega i svačega. Ali, mogu da kažem da je on jedan kulturan, vaspitan mladi gospodin koji će ovaj posao da radi na pravi način. On je jedan mangup sa manirima i pored mene je prava osoba- ponosno je istakao Boban. 

Kurir 

This browser does not support the video element.

Evo šta krasi i izdvaja novu sezoni porodičnog programa "Pusti brigu"  Kurir televizija