KAKAV USPEH MOSADA: Šef specijalne iranske tajne službe bio je IZRAELSKI AGENT!

Ahmadinedžad je naveo da se još 20 agenata u iranskom obaveštajnom timu zaduženom za praćenje aktivnosti izraelske obaveštajne službe, takođe okrenulo protiv Teherana

Shutterstock

Bivši iranski predsednik Mahmud Ahmadinedžad tokom intervjua za CNN Turk otkrio je kako se ispostavilo da je šef jedinice tajne službe, koja je bila osnovana kako bi targetirali agente Mosada u zemlji, zapravo bio izraelski agent, prenosi Tajms of Izrael.

Govoreći za CNN Turk, Ahmadinedžad je naveo da se još 20 agenata u iranskom obaveštajnom timu zaduženom za praćenje aktivnosti izraelske obaveštajne službe, takođe okrenulo protiv Teherana.

Dvostruki agenti su navodno prenosili Izraelu osetljive informacije o iranskom nuklearnom programu, zaključuje bivši predsednik.

Prošlog meseca, iranska Islamska revolucionarna garda rekla da je 12 osoba bilo uhapšeno pod sumnjom da su služili kao operativci koji su sarađivali s Izraelom i planirali protiv Irana.

Kurir.rs/CNN Turk/Preneo: P. P: 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"VERUJE SE DA IZA NASTANKA HAMASA STOJI IZRAELSKI MOSAD!" Jakšić izneo šokantne tvdnje: Napravljen je SAMO U JEDNOM CILJU  Kurir televizija