OSTVARIO MU SE SAN, ALI MU JE KRIVO ZBOG PORAZA: Andrija Maksimović nakon utakmice sa Interom: "Nisam imao tremu, bio sam opušten i nadam se da sam..."

Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde pretrpeli su poraz u drugom kolu Lige šampiona. Inter je na svom stadionu pobedio aktuelnog šampiona Srbije rezultatom 4:0.

Nije Zvezda uspela da donese bodove u Beograd, ali je dobila fantastičnog Andriju Maksimovića koji je ponovo bio jedan od najboljih na terenu.

- Ostvario mi se san time što sam zaigrao u Ligi šampiona za Zvezdu, ali mi je žao što nismo osvojili bodove na teškom gostovanju. Hvala treneru Milojeviću na ukazanom poverenju, mnogo mi znači njegova podrška, kao i saveti. Nisam imao tremu, bio sam opušten i nadam se da sam ispunio sve zahteve. Siguran sam da ćemo iz ovoga da izađemo još jači - rekao je Maksimović.

Profimedia 

Falila je podrška navijača, nema dileme.

- Nedostajali su nam navijači, krivo mi je što nisu bili tu. Juče smo se videli ispred hotela, hvala im na tome. Nadam se da će u nedelju doći da nas podrže protiv IMT-a - rekao je Maksimović.

This browser does not support the video element.

Navijači Zvezde na Đuzepe Meaci  Kurir