ZELENO PROSTRANSTVO NADOMAK UBA: Zavirite na imanje Joksimovića, ovde je odrastao njihov otac, kuća u koju se rado vraćaju

U ovoj kući su braća Joksimović napravili najlepše uspomene

Damir Dervišagić

Braća Saša i Željko Joksimović davnih dana su se iz rodnog Valjeva preselili u Beograd, gde su započeli svoje uspešne karijere.

Ipak, rodni kraj ne zaboravljaju, a u tome posebno prednjači Saša koji rado odlazi i u vikendicu Joksimovića, koja se nalazi nadomak Uba.

Zorana Jevtić, ATA images 

- Iako sam rođen u Beogradu, u Valjevu sam odrastao i stasao, tako da ću uvek govoriti da sam Valjevac. Mnogo volim da se vratim, mada sve češće odlazim u Brezovicu, selo kod Uba, odakle je moj otac.Tamo sa porodicom uživam u prirodi kad god mi obaveze dozvole - otkrio je svojevremeno Saša.

Printskrin/Instagram 

Skromna kućica, ali vrlo moderno napravljena i sređena, dovoljna je da zadovolji potrebe cele porodice kada su na okupu, a ispred se nalazi i velika veranda, gde mogu da sede i uživaju čak i ako vremenske prilike nisu savršene.

Printskrin/Instagram 

Ono što posebno zapada za oko jeste nepregledno veliko zelenilo, pa se slobodno može reći da se oko kuće nalazi veliko imanje, sa puno raznog drveća, a tu je i voćnjak i naravno cveće o kom brine Vesna, majka poznate braće.

Printskrin/Instagram 

Ni Saši nije nepoznanica da se baci u poljoprivredne radove, pa često voli da pomogne, a u blizini se nalazi i natkriveni bunar koji se potpuno uklopio u celu priču.

Kurir.rs/24sedam

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

TRUDIM SE DA SINU USADIM TRADICIONALNE VREDNOSTI! Saša Joksimović progovorio o porodici i otkrio kako vaspitava sina  Kurir televizija