"Bože dragi, kakva si" Go stomak i isklesani trbušnjaci Jelisavete Orašanin napravili pometnju, a detalj na njoj je apsolutni hit (FOTO)

Poznato je da Jelisaveta redovno trenira, pa je u izlasku sa drugaricama u prestižnom beogradskom lokalu, odlučila da pokaže svoje izvajano telo.

Printscreen

Poznata glumica Jelisaveta Orašanin veoma je aktivna na Instagramu gde redovno deli svoje snimke i fotografije iz privatnog života. Ona privlači veliku pažnju svojim izgledom, a sada je na objavila fotografiju kojom je izazvala pravi haos na društvenim mrežama.

Poznato je da Jelisaveta redovno trenira, pa je u izlasku sa drugaricama u prestižnom beogradskom lokalu, odlučila da pokaže svoje izvajano telo i trbušnjake. Na sebi je imala zvonaste farmerice koje je uparila sa crnim topom cvetnog desena koji je modni hit i detalj koji su svi primetili, a stajling je komplementirala moćnom roze klač-torbicom. Jelisaveta je ovom kombinacijom istakla svoj tanak struk i bujne grudi.

Printscreen/Instagram 

Njena slika izazvala je lavinu komentara pratilaca: "Čudesno", "Bože dragi, kakva si", "Vau", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs/I.M.)

This browser does not support the video element.

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!  Kurir televizija