OVO JE POSLEDNJE ZAJEDNIČKO JAVNO POJAVLJIVANJE ANE I MIRČETA RADULOVIĆA! Slavili njen rođendan, a nakon tri meseca usledio razvod

Ova informacija već neko vreme se spekuliše u čaršiji, ali su oni to dematovali krajem jula kada su se zajedno pojavili na njenom rođendanu.

ATAIMAGES

Kao bomba je danas odjekunula vest da se voditeljka Pink televizije Ana Radulović razvodi od supruga Mirčeta Radulovića.

Ova informacija već neko vreme se spekuliše u čaršiji, ali su oni to dematovali krajem jula kada su se zajedno pojavili na njenom rođendanu. Tada je domaćica ružičaste televizije upriličila slavlje u jednom restoranu, a folker je pevao, veselio se i sve je delovalo da je u toj porodici u najboljem redu. 

ATAIMAGES 

Tri meseca kasnije, odlučili su da stave tačku na zajednicu.

Printskrin/Instagram 

U svojim intervjuima je govorila da ne misli da će je muž prevariti.

- Nikada. Naravno kad smo bili na početku veze bila je doza straha i ljubomore dok nisam stekla poverenje u njega.

Posebno joj je bilo nezgodno kada treba da se ljudima pravda zbog čega se u javnosti ne pojavljuje sa suprugom i ne objavljuje zajedničke fotografije na mrežama:

- Baš sam pričala sa jednom prijateljicom, baš me kritikuju kako ja ne izbacujem slike sa suprugom na Instagram. Iznenadila sam se skoro je bio jedan razvod u novinama i odna sam rekla: "Bože, kako razvod, izbacivali su slike stalno i izgledali su mi kao skladna i srećna porodica", žao mi je što su ljudi počeli da mere ljubav po slikama na Instagramu, i onda sam rekla: "Sad tek neću kačiti slike" - rekla je Radulovićeva bila za "Republiku".

This browser does not support the video element.

Emir Habibović zapevao na rođendanu ćerke Nadice Ademov  Instagram/emirhabibovicofficial