FATALNA ADVOKATICA SMOTALA DVE MLADE ZVEZDE! Svet bruji o ljubavnom trouglu u Formuli 1: Viđala se tajno sa obojicom i napravila haos!

Instagram

Mladi britanski vozač Formule 1, Oliver Berman (19), dospeo je u žižu javnosti pošto su isplivali šokantni podaci o njegovom ljubavnom životu.

Berman je svojim neverovatnim talentom oduševio čitavu planetu. Sa 18 godina postao je najmlađi Britanac u istoriji koji je nastupio na trci Formule 1, pošto ga je Ferari pozvao da zameni Karlosa Sanza. Zauzeo je sedmo mesto na Velikoj nagradi Saudijske Arabije i sjajnim osećajem za vožnju raspametio ljubitelje Formule 1.

Xavi Bonilla / AFP / Profimedia 

Ponovo je dospeo u središte javnosti, ali ne zbog svog umeća za volanom, već pikantnih detalja iz privatnog života.

Otkriveno je da je mladi sportista bio deo jednog zanimljivog ljubavnog trougla.

Instagram 

Oliver je bio u vezi sa ambicioznom manekenkom Estel Ogilvi. Nije ni slutio da se njegova draga u isto vreme tajno viđa sa kolegom iz Vilijamsa Frankom Kolapintom (21). Njih dvoje imali su aferu sve do njenog raskida sa Oliverom.

Instagram 

Zanimljivo, nakon prekida sa Bermanom Estel je nastavila da se viđa sa njegovim kolegom i više ne kriju svoju vezu.

Instagram 

Inače, Estel je diplomirana pravnica i zahvaljujući burnom ljubavnom životu postala je izuzetno popularna na društvenim mrežama. Trenutno na Instagramu ima više od 130.000 pratilaca.

Kurir sport/J.M.

This browser does not support the video element.

Timi Maks Elšnik (drugi deo)  MONDO/Dušan Ninković