PARTIZAN SE OGLASIO SAOPŠTENJEM! Crno-beli pred start Evrolige upali u situaciju koju nisu očekivali: "Klub je pristao..."

Starsport

Američki košarkaš Dvejn Vašington dobio je odobrenje Partizana da otputuje u Sjedinjene Američke Države, zvanično je saopšteno iz kluba. Razlog zbog kog je Partizan pustio Vašingtona je trejd u NBA ligi u koji je uključen, zbog kog je morao da ode iz crno-belog tabora.

U pitanju je blokbaster "dil" Njujork Niksa i Minesote Timbervulfsa, gde je ugovor Vašingtona prosleđen Šarlotu, a ostaje da se vidi da li će nakon toga Hornetsi otpustiti beka Partizana. Otpustili ga ili ne, Partizan će dobiti obeštećenje.

"Pred igračem se pojavila mogućnost da kroz trejd u NBA ligi bude deo posla u kojem će svi akteri ostvariti neki svoj interes. Klub je pristao da izađe u susret igraču, dozvoli mu odlazak u SAD i kao akter u celoj transakciji će ostvariti značajan prihod. Takođe, KK Partizan Mozzart Bet zadržava prava na Igrača u slučaju povratka u Evropu. Nakon okončanja kompletnog aranžmana, KK Partizan Mozzart Bet će objaviti više detalja", navodi se u saopštenju Partizana.

"Pred igračem se pojavila mogućnost da kroz trejd u NBA ligi bude deo posla u kojem će svi akteri ostvariti neki svoj interes. Klub je pristao da izađe u susret igraču, dozvoli mu odlazak u SAD i kao akter u celoj transakciji će ostvariti značajan prihod. Takođe, KK Partizan zadržava prava na Igrača u slučaju povratka u Evropu. Nakon okončanja kompletnog aranžmana, KK Partizan će objaviti više detalja", navodi se u saopštenju Partizana.

Podsetimo, Partizan već u četvrtak igra prvi meč Evrolige ove sezone i to protiv Baskonije u gostima (20.30).

Kurir sport / Mondo

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Ovacije za Obradovića  Kurir