Pevač trudnu suprugu ostavio zbog njene najbolje drugarice: Vole se više od 30 godina, a odnosi im traju i po 7 sati

Trudi je živela u blizini, te je ljubav svog života zapravo upoznala preko svoje najbolje prijateljice.

FJMG / Spread Pictures / Profimedia

Britanski muzičar Sting danas slavi 73. rođendan, a njegov privatni život jednako je zanimljiv kao i njegova karijera.

Pevač je već više od 30 godina u srećnom braku s glumicom i producentkinjom Trudi Stajler. Tačnije, zajedno su od 1992, a imaju četvoro dece - Bridžit Majkl Miki, Džejka, Eliot Polinu i Đakoma Luka. Njihova ljubavna priča je u samim počecima bila turbulentna jer se Sting zaljubio u Trudi dok je još bio u braku s njenom najboljom prijateljicom Frensis Tomelti. Taj brak je trajao od 1976. do 1984, a dobili su i dvoje dece.

Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia 

Trudi je živela u blizini, te je ljubav svog života zapravo upoznala preko svoje najbolje prijateljice. Zajedno su ispijale kafe, odlazile u šoping i bezbrižno živeli jedni do drugih. A iako su se godinama poznavali u jednom trenutku je zaiskrilo između Stinga i Trudi.

"Nijedno od nas nije ponosno na situaciju koja se jednostavno dogodila. Voleli smo jedno drugo, venčali se i dobili još dece, to je naša priča", rekla je jednom prilikom Trudi.

Maria Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U vreme kada je Sting započeo svoju aferu s Trudi, njegova tadašnja supruga tek se bila porodila, te je bila posebno ranjiva.

Samo godinu dana nakon što se saznalo za njihovu vezu 1982, Trudi je već bila trudna s njihovim prvim detetom, a on je krenuo na svetsku turneju s bendom The Police, na kojoj mu se ona i pridružila. Iste godine kada im se rodila ćerka, Sting se i zvanično razveo od Frensis.

Katja Ogrin / PA Images / Profimedia 

U sledeći brak stupio je tek nakon 10 godina veze, a Trudi je na venčanje stigla jašući konja kog je Sting držao za uzde. Imala je zlatnu Versaće haljinu.

Ljubav koja traje više od 30 godina dokaz je da to nije bila samo prolazna afera već prst sudbine.

VALERIE MACON / AFP / Profimedia 

"Ljudi me pitaju kako to da vam brak tako dugo traje, a ja im odgovaram - pa, to je zapravo neka vrsta čuda, ali mi ga ne uzimamo zdravo za gotovo. Ljubav je strast i sve te stvari, ali jako je važno da vam se osoba sviđa i da vam se sviđa da budete u njenom društvu, a to je nešto sasvim drugo. Zbog toga ljubav duže traje. Može se imati oboje i smatram da je to jako važno. Venčajte se za svog najboljeg prijatelja, odnosno prijateljicu", rekao je jednom prilikom muzičar.

ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Sting je jednom prilikom iznenadio svoje obožavatelje otkrivši da njih dvoje praktikuju tantrički seks.

"Ideja tantričkog seksa temelji se na spiritualnom činu. Ne znam nijedan čistiji i bolji način izražavanja ljubavi za dvoje pojedinaca od deljenja tog divnog, kako bih ga nazvao, sakramenta. Stojim iza toga. Ne uz sedam sati, nego iza te ideje. Sedam sati seksa uključuje film i večeru", objasnio je jednom prilikom pevač.

Don EMMERT / AFP / Profimedia 

Trudi se kasnije osvrnula na taj njegov intervju i rekla da za sve krivi Boba Geldofa. Njemu je Sting to ispričao, a obojica su bili skroz pijani pa su svašta pričali.

"U jednom trenutku ih je novinar pitao za njihove sposobnosti u krevetu i Geldof je rekao da Sting može satima da vodi ljubav jer se bavi jogom. A moj suprug je pitao: ‘Pa, zar nisi čuo za tantrički seks?‘ To je zapravo briga za partnera, povećavanje intimnosti s partnerom", ispričala je Trudi jednom prilikom.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

This browser does not support the video element.

Ljubavna priča iz Amazonije  @jordankh_/tiktok