TURSKI MILIONER JURIO ZA ANOM RADULOVIĆ Voditeljka objavila da se razvodi, a evo čime je bogataš pokušao da je fascinira

Jedan imućni turski biznismen je "odlepio" za voditljkom i uopšte ne mari za to šo je u braku

ATAIMAGES

Voditeljka rijalitija "Zadruga 8 Elita" Ana Radulović razvodi se od supruga Mirčeta Radulovića nakon 11 godina braka.

 Kako tvri izvor za domaće medije, jedan imućni turski biznismen je "odlepio" za voditljkom i uopšte ne mari za to šo je u braku.

- Turski biznismen ima 35 godina i jedan je od najbogatijih u Istanbulu. Njemu nisu strane Srpkinje, jer se pet godina zabavljao sa manekenkom iz Beograda, zbog čega je često boravio u našoj prestonici. Anu zna sa malih ekrana, ali je odlepio potpuno kad je boravio u Beogradu i video je u jednom restoranu gde je ona večerala, ostao je opčinjen. Poslao je šampanjac za njen sto, ali je Ana odbila piće - pričao je nedavno izvor za Star i dodao da Ana nije bila zainteresovana za bilo kakvu vrstu upoznavanja.

ATAIMAGES 

- Za njega se u Turskoj otimaju žene, em dobro izgleda, em je bogat. On je pre godinu dana raskinuo sa našom manekenkom jer je njoj karijera bila bitnija od zasnivanja porodice. Zna se da je Ana udata, ali nije kao da to njega zanima, jer je baš odlepio. Uživo kad je video još više mu se dopala. Ana zna da je on bacio oko na nju, ali nju to ne zanima, čak je i suprugu ispričala da joj je slao piće, jer oni imaju otvoren odnos, zato i opstaju. Koliko znam, taj lik iz Turske pokušava sada preko nekih ljudi koji znaju Anu da je angažuje za neke poslove, te da joj ponudi da putuje u Istanbul, kako bi mogao lično da je upozna - završava izvor.

Ana potvrdila da se razvodi


- S obzirom da sm oboje deo javnog života, želimo da vas obavestimo da smo doneli zajedničku odluku da se raziđemo. Zarad interesa našeg sina mi se na ovu temu više nećemo oglašavati, niti je komentarisati i davati izjave. Krivac nije treća osoba, niti porodično nasilje, već je to naša odluka, pa vas molimo iz gore navedenog razloga da ne postoje spekulacije, niti neki naslovi upitnog karaktera. Hvala na uvek divnim saradnjama, kojima se nadamo i na ubuduće i verujemo da ćete poštovati našu odluku, a isto tako i razumeti zašto više nećemo govoriti o ovoj temi - glasilo je saopštenje Ane Radulović za Pink.rs.

kurir.rs/star

This browser does not support the video element.

Ana Radulović: Dobila sam izvinjenje od Ivana Marinkovića, a burmu i dalje ne nosim  Kurir