Uz Kurir u petak, 4. oktobra – TV Ekran i praktični mali ašov kao poklon!

Kurir


Ovog petka uz dnevne novine Kurir očekuje vas posebno iznenađenje! Svojim vernim čitaocima darujemo TV Ekran, dodatak koji donosi sve najnovije informacije i zanimljivosti iz sveta televizije i zabave, kao i mali, praktičan ašov, koji će olakšati mnoge poslove u vašem vrtu.


Mali ašov koji vam poklanjamo savršen je za sve one trenutke kada je potrebno da obavite sitne radove u bašti – bilo da sadite cveće, presađujete biljke ili želite da uredite saksije na vašoj terasi. Napravljen je od čvrstog materijala, lako se koristi i stane u svaki prostor, što ga čini idealnim dodatkom vašem baštenskom alatu.


Kurir se trudi da svaki poklon bude koristan i zanimljiv, a ovaj mali ašov je upravo ono što vam treba za bezbrižan rad u prirodi. Uz TV Ekran, sa svim aktuelnim temama i dodatnim sadržajem koji donosi osmeh na lice, vaša svakodnevica postaje bogatija i zanimljivija.
U TV Ekranu čitajte:


Kruna Una Mitrović: Šou nikad ne sme da stane! Od 5. oktobra Kurir televizija dobija još jednu novu emisiju -– „Puls Srbije vikend“. O detaljima tročasovnog druženja s gledaocima svake subote i nedelje govori njena voditeljka


Zorana Bećić: Snimanje „Močvare“ obogatilo me je kao glumicu


Tihomir Stanić: Novu seriju o Ivi Andriću „Nobelovac“ spremao sam sedam godina


Kurir.rs