Svi detaljni slučaja u kojem je vozač (42) udario jedanaestogodišnjaka! Evo u kakvom je stanju dečak, a OVO kažu očevici o stravičnom udarcu

Kurir Televizija

Jedanaestogodišnji dečak teško je povređen u ponedeljak, kada je na njega na obeleženom pešačkom prelazu naleteo kolima vozač za koga se sumnja da je bio pod dejstvom alkohola i opijata.


Ovaj slučaj je najnoviji u nizu udesa koji izazivaju drogirani vozači. Na licu mesta se nalazila novinarka Slađana Nedeljković, koja je rekla nešto više o ovoj situaciji.

Kurir Televizija 

- Na ovom mestu se 30. septembra dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je teško povređen dečak (11). U trenutku nezgode, vozać (42) pod dejstvom 0.58 promila alkohola i pod dejstvom kokaina naleteo je automobilom na dečaka koji je na propisan način prelazio pešački prelaz. Dečaku je zbog zadobijenih povreda ustanovljena fraktura lobanje i nagnjačenje mozga, a vozač je odmah uhapšen. Samom analizom događaja, očevici su rekli da u trenutku kada ga je vozač udario, da je dečak pao na haubu automobila, a potom na asfalt i odmah su pozvali Hitnu pomoć i policiju. Ono što je kasnije utvrđeno jeste da vozač nije imao vozačku dozovlu, bez obzira što ima 42 godine - započela je Nedeljković, pa dodala:

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Saobracajna nesreca na banovom brdu  MONDO/Anja Konstantinović