DAŠA IZ LEGENDI NAJAVIO KONCERT I ZAPLAKAO ZBOG BORE ČORBE! Ne prestaje žal za kumom, posvetiće mu celi nastup

Od ključnih deset stvari u mom životu, tri-četiri vezane su za dogadjaje s njim, rekao je Daša

Printscreen/Kurir TV

Zoran Dašić Daša najavio je jubilarni 60. koncert grupe “Legende”. Ovaj koncert predstavlja poseban trenutak u karijeri benda, koji je kroz godine postao simbol kvalitetne muzike i vrhunskih nastupa, s numerama koje su u protekle tri i po decenije postale evergrin domaće scene. Koncert je posvećen i pokojnom Dašinom kumu, legendarnom rokeru Bori Čorbi.

- Bora je obeležio moj život. Bio mi je pravi prijatelj, radovao se ovom koncertu. Od ključnih deset stvari u mom životu, tri-četiri vezane su za dogadjaje s njim. Jako mi je teško što više nije s nama - rekao je Daša, koji nije izdržao, te je pustio gorku suzu.

This browser does not support the video element.

Legende  Kurir

- Mlađa generacija nije fan našeg lika i dela, ali ljudi nas vole. I dan danas mi prilaze na ulici, pijaci, prepoznaju me. Svaki naš koncert je pun do poslednjeg mesta. To je ono što me raduje, živim za aplauz - dodaje muzičar.

Damir Dervišagić, Instagram 

Legende decenijama osvajaju publiku svojom jedinstvenom muzikom i neponovljivom emocijom, a svoj jubilarni 60. koncert održaće beogradskom Sava Centru 17. novembra.

Kurir.rs/M.S.

This browser does not support the video element.

MOŽE LI RIBLJA ČORBA BEZ BORE? Daša iz "Legendi" i Milan iz "Nevernih beba": Pevač može da se zameni, ali on nije bio samo to...  Kurir teleivizija