OVO JE TINEJDŽER KOJI SE ZAKUCAO U AUTOBUS KOD INĐIJE I POGINUO! Od Nemanje se oprostila i Tehnička škola koju je pohađao (Foto)

Nemanja Šuša, nišlija poginuo, saobraćajna nesreća.jpeg

Nemanja Š.(18) iz okoline Inđije poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Sremski Karlovci-Inđija. Tinejdžer je nastradao kada se direktno zakucao u autobus nakon što je preticao kolonu vozila.

Nesreća se, podsetimo, dogodila jutros oko 7 sati na magistralnom putu Sremski Karlovci- Inđija u mestu Gladnoša, kod raskrsnice za skretanje kod Maradika. U udesu je povređeno 36 putnika, od kojih je 27 transportovano u bolnice Sremska Mitrovica, Novi Sad i Beograd, dok je tinejdžer od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

- Mladić ide u četvrti razred Tehničke škole "Mihajlo Pupin" u Inđiji. Nemanja je koliko sam čuo bio sam u vozilu i išao je iz pravca Inđije, ne znam gde je bio tako rano jutros - kaže njegov poznanik i dodaje:

Društvene Mreže  Ovo je nastradali tinejdžer Nemanja Š. (18)

- On je bio dobar dečko, ima brata i roditelje. Jako mi je žao što se ovo dogodilo. 

Od nastradalog mladića oprostila se i njegova škola.

Sa velikim žaljenjem saopštavamo da je učenik Tehničke škole "Mihajlo Pupin" N. Š. (18) izgubio život usled saobraćajne nesreće koja se dogodila rano jutros na putu Inđija - Novi Sad. Trenutno je u toku uviđaj od strane Policijske uprave Inđija i verujemo da ćemo više informacija imati uskoro - navodi se na saopštenju koji je okačen na sajtu škole. 

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove stravične saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom.

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

BMW se zakucao u ogradu  MONDO