Od nove maćehe je mlađa samo 9 godina: Nije došla na očevo venčanje, a razlog je sve ostavio bez teksta

Beker iz prethodnih brakova kao i vanbračnih zajednica ima ukupno četvoro dece. Dvojicu sinova, Nou i Elijasa dobio je s prvom suprugom, nemačkom manekenkom Barbarom Feltus.

Tom Oldham/brave for SportFive/actionpress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Penzionisani teniser Boris Beker u septembru je po treći put izgovorio sudbonosno da i ne krije ljubav prema svojoj 23 godine mlađoj izabranici Lilijan de Karvaljo Monteiro.

Raskošna trodnevna svečanost održana je u Portofinu, a ovim povodom u Italiji su se okupile zvezde iz sveta sporta i zabavne industrije.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Uprkos brojnim slavnim licima, izostanak dveju važnih osoba nije mogao da prođe nezapaženo. Naime, Bekerov sin Amadeus i ćerka Ana Ermakova nisu se pojavili na očevom venčanju.

Roman BABIRAD / Sipa Press / Profimedia 

Beker iz prethodnih brakova kao i vanbračnih zajednica ima ukupno četvoro dece. Dvojicu sinova, Nou i Elijasa dobio je s prvom suprugom, nemačkom manekenkom Barbarom Feltus. Javnosti je poznato da je Boris tokom njenog porođaja imao aferu s ruskom konobaricom Angelom Ermakovom, koja je rezultirala rođenjem ćerke Ane.

Nakon toga je u braku s Lili Kersenberg dobio sina Amadeusa (14), koji se, baš kao i starija polusestr, nije pojavio na očevom venčanju.

Dobro upućeni izvori otkrili su da razlog njihovog izostanka leži u činjenici da Amadeus i Ana jednostavno nikada nisu dobili svoje pozivnice. Iako su mnogi očekivali da će svojom prisutnošću uveličati važan dan za svog oca, Ana je umesto toga snimljena kako uživa na plažama Monaka.

EPA/ANDY RAIN 

Inače, 24-godišnjakinja je izuzetno popularna na društvenim mrežama i svakodnevno deli posebne trenutke iz svog života s više od 150 hiljada ljudi na Instagramu.

Mnogi nagađaju da bi jedan od razloga Aninog izostanka s venčanja mogla da bude činjenica da je ona samo 9 godina mlađa od svoje maćehe, pa je razlika između njih dve znatno manja od one koju dele Boris i Lilijan. Iako detalji njihovog odnosa nisu poznati, čini se kako mlada manekenka ne može da pobegne od činjenice da je Bekerova naslednica, budući da je njegova slika i prilika.

(Kurir.rs/ Glossy/ L. S.)

Bonus video

This browser does not support the video element.

Novak Đoković peva sa Miroslavom Ilićem   Instagram/djokernole