"NEKO MORA DA BUDE LOŠ POLICAJAC" Milan Kalinić o zajedničkom životu sa Sandrom: Živi sa tim već 20 godina...

Venčali su se 2006. godine i imaju dvoje dece

Printscreen

Vest o razvodu glumca i voditelja Milana Kalinića od supruge Sandre Kalinić, posle 18 godina zajedničkog života, šokirala je mnoge.

Njih dvoje su se venčali 2006. godine i imaju dvoje dece. Iako su se odlučili na razvod još početkom ove godine, Milan je u junu pred kamerama izbegavao da komentariše kraj braka, iako već tada nisu živeli zajedno.

Printscreen 

Kalinić je govorio o roditeljstvu, ističući da su deca u fokusu njegovog života:

- Da li sam strog roditelj? Pa, kako se uzme. Bavim se decom ozbiljno, a to podrazumeva i strogoću kad treba i nežnost i ljubav. Supruga je stroža, definitivno. Uvek mora neko da bude "bad cop" (loš policajac). Ocene mi nisu bitne, važno mi je da mi deca izrastu u poštene ljude, u ispravne ličnosti. Znanje dođe... - rekao je tom prilikom Milan, koji je poslednjih godina u nikad boljoj formi.

ATA images 

Milan je otvoreno pričao i o supruzi Sandri i njihovom zajedničkom životu:

- Moja supruga je navikla na moje treninge, ona živi sa tim već 20 godina. To joj je najnormalnija stvar. Sandra mi ništa ne zamera. Ne... Vrlo malo toga. A ja njoj? Ja njoj gotovo ništa - istakao je on, pa otkrio postoji li tajna uspešnog braka.

- Sve je to individualno, ne mogu ja o tome da pričam nekome... To su sve individualne stvari - rekao je Milan, uz dubok uzdah.

Inače, iako su odlučili da stave tačku na brak kako bi oboje pronašli mir, Milan je napustio njihov porodični stan na Voždovcu i trenutno boravi kod majke, Bobe Kojović, sa kojom je ponovo nerazdvojan.

Printscreen 

Poslednjih meseci, Kalinić se u javnosti pojavljuje sam ili u društvu majke, što je dodatno podstaklo glasine o njihovom narušenom odnosu.

Kraj jedne ere za ovaj dugogodišnji par svakako je šok za mnoge, ali izgleda da su oboje spremni da nastave dalje, fokusirajući se na dobrobit svoje dece i novi početak u životu.

Kurir.rs/Blic

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

ZNAM DA NISAM PRELEP, ALI I DALJE ME ŽELE: Milan Kalinić čestitao sebi 49. rođendan HIT snimkom, a shvatio i ko su mu prijatelji!  Instagram